dinsdag 14 november 2017

Wissellijst 24 x 30

Ruim aanbod wissellijsten. Altijd gratis verzending en supersnel geleverd! Doe inspiratie op en bestel direct. Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad!


Snelle en Gratis levering (boven € 10).

Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Wissellijsten 24x30cm zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en types. Zowel standaard als op maat gemaakte lijsten voor iedere foto, schilderij of spiegel. De wissellijst heeft een moderne uitstraling en een zeer slank 9mm profiel.


Deze wissellijst is een chique toevoeging aan elk interieur. Hij heeft een heldere zijde en een anti-reflectie laag, zodat u er wel bepaalde kwaliteiten van glas blijft behouden in het product. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Vierkante 30xfotolijsten zijn soms lastig te vinden. Aluminium wissellijsten en toebehoren vindt u online in onze kunstenaarswinkel. Houten wissellijsten en toebehoren vindt u online in onze kunstenaarswinkel.


Wij leveren ook randloze wissellijsten van DFC, (klik hier voor meer info) in maat 15x15cm tot 30x40cm kunnen DFC randloze wissellijsten opgehangen worden aan een uitsparing in deze metalen clips. Vanaf de maat 30x40cm voorzien van extra ophanghaken , prijzen excl. Ook verkrijgbaar in de kleuren mat zilver en titaan. Goed te combineren met een passe-partout uit onze webshop. Koop u fotolijsten online bij Desenio, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zowel metaal als hout.


Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken. Wanneer u aluminium wissellijsten toepast kunt u regelmatig van foto en afbeelding wisselen. De Change-it Aluminium Backloader wissellijst is uitgevoerd met 2mm geslepen floatglas welke optisch zeer zuiver en extra vlak is. In de meeste formaten leverbaar als Mat Zilver, Mat Zwart, Champagne en Wit. Ook diverse andere formaten zijn hier verkrijgbaar waaronder A Aen A4!


Nieuw Ophalen of Verzenden. Lijsten zijn helemaal nieuw, zitten in het plastic. Jij bent op zoek naar een fotolijst maar je wilt niet een standaard lijst?


Dan kies je voor de wissellijsten van glas. Lekker neutraal zonder randen en een enorm strak design. Het past door het design in elk huishouden en is eenvoudig met het wisselen van foto’s.

Switch-It S is een kwalitatief hoogwaardige aluminium wissellijst voorzien van mm dik geslepen helder glas. Het inlegvel kan tevens dienst doen als passe-partout. De glasplaat wordt aan de achterplaat bevestigd met clips. De Switch-It wissellijst of fotolijst is een kwalitatief hoogwaardige aluminium lijst voorzien van mm dik geslepen helder glas en een achterwand met ophangsysteem. Wilt u een andere kleur passe-partout bij uw.


Houten lijsten,Aluminium lijsten, baklijst, 3d baklijst, 3d baklijsten of kunststoffen in diverse maten leverbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts