donderdag 23 november 2017

Muursticker fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Groot aanbod goedkope muurstickers. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195!

Muurstickers met echte fotolijstjes zijn de ideale combinatie! Je kiest de lijstjes in de kleur die je graag wilt en ook de muurstickers zijn te kiezen in een kleur naar wens. Met de fotolijstjes geef je de muursticker een driedimensionale look.


Met deze muursticker met fotolijsten aan een tak creëer je eenvoudig en snel een mooi geheel. Deze is eenvoudig in één geheel op de muur aan te brengen. Vervolgens kun je de fotolijstjes naar wens erin hangen.


Let op wij leveren alleen de muursticker er zitten geen fotolijstjes bij.

Ben je op zoek naar een mooie muursticker boom met fotolijstjes? Dan is deze muursticker ideaal, mooi vormgegeven en snijden we uit op hoge kwaliteit vinyl sticker. Dit is speciaal bedoeld voor muren waardoor je jarenlang plezier zult hebben van deze boom muursticker. In de boom hangen fotolijstjes waarin je je eigen foto’s kunt ophangen. Met een leuke muursticker in de vorm van een fotolijstje eromheen, is de muur in de kinderkamer in een handomdraai opgefleurd.


Of de klassieke fotolijst , retro-stijl of een fotolijstje in de romantische stijl, voor elke smaak zult u hier iets naar uw smaak vinden! Vermijd de klassieke fotolijsten en de hierbij komende vervelende gaten in de muur! Een geweldige muursticker voor in uw woonkamer!


Deze muursticker met verschillende fotolijsten zal uw huis leuker en persoonlijker maken. Gemaakt van hoge kwaliteit materiaal waardoor de stickers makkelijk zijn aan te brengen. Een leuke fotolijsten boom muursticker voor boven de bank of boven het bed. We hebben één keer een foto gezien van een klant die er houten fotolijstjes in gehangen heeft wat ook erg mooi is.


Je kunt er dus van alles mee doen om het nog mooier te maken. Een leuke muursticker met foto’s van uw gezin, familie of van uw lieve huisdieren. Plakt u een keer mis of wilt u ze verplaatsen, geen probleem!

De sticker plakt u eenvoudig aan de muur met een klein voorbeeld sticker. Dan zijn deze muurstickers fotolijst wat voor jou. Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig? Laat de muursticker niet langer dan twee weken liggen na ontvangst alvorens deze aan te brengen.


We produceren de muurstickers na bestelling, dus je ontvangt altijd een gloednieuwe muursticker. Hoge kwaliteit door het gebruik van Europese materialen. Vrolijke muursticker met uilen en fotolijsten.


Eenvoudig in een geheel op de muur aan te brengen. Je kunt de buitenste fotolijsten eventueel ook horizontaal positioneren in plaats van verticaal zoals afgebeeld. Hierdoor kunnen we garantie bieden op hoge kwaliteit. Decoreer uw woonkamer met deze indrukwekkende muursticker van een virkante fotolijst.


Kleur en afmetingen aanpasbaar. Bent u op zoek naar een mooie muursticker boom met fotolijstjes?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts