maandag 20 november 2017

Spuitbus chroomlak

Het bijgeleverd buisje op het kleinst mogelijke debiet in instellen. Lagen lak aanbrengen door zeer snel heen en weer te gaan (4-lagen zijn noodzakelijk) en met een tussentijd van tot seconden tussen elke laag. De chroomlak spuiten : Goed schudden voor gebruik. Met behulp van een spuitpistool met fijne buis (~mm) onder lage druk (bars), zeer dunne lagen spuiten , terwijl men de lak minimaal laat spuiten (lichte druk op de trekker) en de lucht laat ontsnappen tot men het maximale chroomeffect ziet verschijnen.


Een speciale effektlak met bijzondere glans.

Silver Chrome lak spuitbus Dupli-Color 150ml. Verchromen chroom spuiten met spuitbus test Home Veel mensen denken wel eens als ze een chroom spuitbus zien staan zou het nou echt niet lukken om zelf het effect van chroom na te maken met een spuitbus , er staat op het etiket niet voor buitengebruik, veel mensen denken dan ik breng dan gewoon een lak laag aan. De Rust-oleum metallic spuitlak glans chroom 4ml is een metallic lak die jou accessoires een fonkelend uiterlijk geeft. Je kunt de lak gebruiken op bijvoorbeeld vazen, potten, kandelaars en fotolijstjes. De spuitbus bevat 4milliliter glanzende lak.


Alkyd lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting op hout, metaal, aluminium, glas steen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals deze lak in de kleur goud (4ml). Uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis.

MoTip Huis en Hobby Chroomlak is verkrijgbaar in spuitbussen van 4ml. In deze riem passen spuitbussen en ook beschikt het over een voorvakje waar je de caps of handschoenen in kwijt kan. De riem heeft een verstelbare gesp, waardoor hij altijd past. TIP : Koop een spuitbus met zinc-spray (voor motorblokken etc), en gebruik deze als grondlaag. Indien je het helemaal goed wil doen, kun je nadien een teflon laag oversprayen (blijft de chroom altijd goed).


Onze webshop is gespecialiseerd in alle kleuren velgenlakken voor het spuiten en opknappen van uw aluminium en metalen velgen, zodat u deze weer als nieuw kunt maken. Ideale verwerkingstemperatuur tot 25°C. Voor gebruik de spuitbus minuten goed schudden en een proefstukje spuiten.


Afstand tot het te behandelen oppervlak circa tot centimeter. Voor het aanbrengen van de volgende laag, de spuitbus weer schudden. Helchteren Sint-Barbarastraat 30.


Wij leveren spuitbussen autolak in alle gewenste kleuren. De lak aanbrengen in meerdere dunne lagen. Onze bussen worden op kleur gemengd met professionele STANDOX autolak.


Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner) en wordt daarna afgevuld met de gewenste lakkleur van STANDOX. Het assortiment universele lakken bestaat uit alle denkbare lakken voor het uitvoeren van herstelwerkzaamheden in het automotive segment.

Verfwebwinkel heeft het meest uitgebreide online aanbod spuitbussen. Denk aan Hard Hat spuitbussen , Rust-Oleum CombiColor spuitbussen en een spuitbus op kleur gemaakt. Maar ook isoleerspray, antislip spray en zinkspray bestel je in onze online verfwinkel.


Als het niet te veel mag kosten hebben we ook een serie goedkope spuitbussen. Alleen geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis. Dit zijn A-merken, onze spuitbussen staan bekend om hun geweldige dekking en uitstekende hechting op alle ondergronden.


Enige jaren geleden kocht ik bij de Praxis een spuitbus , chroom. Spuitbus chroomlak koper Deco effect €16. Zelf verwachte ik er niet zo veel van, maar de resultaten waren geweldig! Het hecht op vrijwel alles, is snel droog en lijkt precies op chroom.


Professionele Autolak met een goede droging en een perfect eindresultaat en de blanke lak lucht drogende set, deze is inzetbaar ook bij lage temperaturen. Kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen. Spiegel in een spuitbus ’? Het antwoord is vrij simpel: met een spiegel in spuitbus.


Tegenwoordig kun je dus ook spiegel in sprayvorm kopen. Op deze manier kun je dus heel gemakkelijk je eigen spiegels maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts