vrijdag 10 november 2017

Moderne pendule

Kamers vrij in Moderne Hotel. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Het choreografietalent Marco da Silva Ferreira komt uit op eeuwenoude rituele dansen.


Klassieke tafelklok met pendule in een moderne stijl.

Opvallende look voor een modern interieur bestaande uit een berkenhouten boog, gecombineerd met een zwarte wijzerplaat en pendulum. Hoog 25cm, Breed 15cm, Diep 7cm, Excl. Pendules of penduleklokken zijn tafelklokken.


De Fransen zijn al vroeg begonnen met het maken van penduleklokken. Ze gebruikten voor de pendules materialen als brons, marmer en hout. Tegenwoordig worden klassieke tafelklokken ook wel aangeduid als penduleklokken.


Trackbacks zijn gesloten,.

Deze bijzondere bronzen vuurvergulde pendule geeft de franse filosoof, jurist en historicus Charles-Louis de Secondat, Baron de la Brede et de Montesquieu, weer. Montesquieu schrijft op deze pendule de naam van zijn belangrijkste werk “L’Esprit des Lois” (Over de geest van de wetten). Verguld brons - Eerste helft 19e. Is prachtig verguld en in zeer goede staat loopt en slaat zoals het hoord cata - unieke objecten.


De tafelklokken in ons assortiment zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn leverbaar in moderne en klassieke uitvoeringen. De meeste tafelklokken beschikken over een quartz uurwerk werkend op batterij. Een gedeelte van de klassieke tafelklokken hebben nog een mechanisch.


De categorie tafelklok is onderverdeeld in tafelklok klassiek, opwind tafelklok klassiek en tafelklok modern. Deze lange garantie kunnen wij geven, omdat onze tafelklokken zijn voorzien van Duitse kwaliteitsuurwerken, zowel mechanisch als quartz. Klaren Klokkenspeciaalzaak is de grootste speciaalzaak in klokken en barometers op het gebied van antiek, klassiek en modern.


Ruim 8klokken en 3barometers zijn direct uit voorraad leverbaar of worden gratis bezorgd door heel Nederland en België. De naam pendule komt van de pendel (de slinger) die bij veel uitvoeringen nog aanwezig zijn. Vooral klassieke pendules hebben nog een slinger.


Bij moderne pendules is deze vaker weggelaten.

De meeste pendules beschikken over een quartz uurwerk werkend op batterij. Va oferim un catalog variat de pendule clasice sau moderne de calitate superioara pentru fiecare camera a locuitei tale, cu. Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs.


Aceste informații, care ar putea fi. Pe pagina noastră folosim cookie-uri pentru a va putea pregăti pe viitor conţinuturi cât mai personalizate. Bekijk alles met franse pendule ! Loopt uw klok voor of juist achter? Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Problemen na verzetten wintertijd - zomertijd? Wilt u uw klok goed afstellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts