maandag 13 november 2017

Hermadix houtdecor

Op werkdagen voor 16:bestel volgende dag in huis. Voor 17:besteld is morgen in huis. Hartstikke leuk als u dat deel op onze Social Media. Hermadix Houtdecor prijzen vergelijken.


Hermadix houtdecor

Houtdecor verfbeits is een universele verfbeits voor al uw houten objecten aan en rond het huis. Kozijnen, deuren, blokhutten, schuttingen verfraait en beschermt u zonder een grondverf te hoeven gebruiken. Deze vakmensen staan voor u klaar en helpen u graag. Zeker weten dat uw product op voorraad is?


Heeft u vragen over een product? Maak hieronder uw keuze en neem contact op met uw dichtsbijzijnde verkooppunt. Heel veel succes en plezier met onze producten! Afbladderende verf van buiten houtwerk is de ergernis van elke schilder.


Bij het aanbrengen van de beits zorg je er daarmee voor dat de structuur van het hout niet meer zichtbaar is. Dit is in tegenstelling tot een transparante beits, waarbij na aanbrengen de houtstructuur nog zichtbaar is. Vuren en Grenen hebben in het Nederlandse klimaat een zeer korte levensduur. Het milieu en het welzijn van de samenleving bij deze verfproducent staat voorop. Met een milieubewuste aanpak én productie onderscheiden zij zich ten opzichte van concurrenten.


Universele verfbeits voor al uw houten objecten aan en rond het huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Nieuwprijs op bv bol is € 5- per blik. Is heel gemakkelijk aan te brengen en droogt netjes op.


Hermadix houtdecor

Is ook nog eens € 1= goedkoper als in de doorsnee DHZ-winkel. Duurzame, verantwoorde producten zonder nare verfluchten. HERMADIX houtdecor 6antraciet 750ml. Het is absoluut oplosmiddelvrij en zonder lood of cadmium.


Alkydhars zorgt voor een goede indringing en verankering en geeft een uitstekende bescherming tegen nadelige invloeden van weer, wind en regen. In de beginjaren kochten tuinders alle onderhoudsproducten voor hun kas bij ons. Eind jaren zeventig werd een aparte tak opgericht voor tuincentra en bouwmarkten. Het heeft een goede indringing en verankering en geeft een uitstekende bescherming tegen nadelige invloeden van weer, wind en regen. Je beschermt en verfraait kozijnen, deuren, blokhutten en schuttingen zonder een grondverf te hoeven gebruiken.


Hermadix houtdecor

Combineer ook met andere kleuren. Houtdecor Verfbeits, dit is een dekkende beits op basis van watergedragen alkydhars (natuurlijke olie). Bekijk alle kleuren van Houtdecor verf beits - kleurenwaaier. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Denk hierbij aan kozijnen, deuren, schuttingen maar ook blokhutten.


Deze worden zowel verfraait als beschermt zonder gebruik te hoeven maken van grondverf. Een universele verfbeits voor al uw houten objecten aan en rond het huis. Op zowel nieuw als vergrijsd hout.


Dek daarbij wel uw stenen en terrastegels af met folie in verband met uitbijten. Vuren of Grenen behandelen met Bielzenzwart, Carbeauleum of Zwarte Teer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts