maandag 11 juni 2018

Broodtrommel bamboe

Specialistisch advies nodig? Broodtrommels voor 22u bestel morgen in huis. Kiezen voor bamboe is kiezen voor de natuur! Bovendien is het harder en dichter van structuur dan de meeste tropische hardhoutsoorten.


Niet geschikt voor in de magnetron. Alle andere bamboe koffiebekers hebben een deksel van siliconen, wat ook milieuvriendelijk is maar wat minder prettig aanvoelt voor veel mensen. Duurzame bamboe broodtrommel met vosje. Je kind gaat huppelend naar school met deze vrolijk gekleurde broodtrommel met vossen print.


De brooddoos bestaat uit twee delen en een sluitingsband. Hij neemt geen extra ruimte in de keuken in en heeft een zwaaideksel dat makkelijk op te tillen is. Dat is natuurlijk allesbehalve duurzaam, waardoor deze lunchbox van bamboe goed van pas komt. De lunchtrommel heeft groot vak, een vork en een mes.


De vork en mes kunnen makkelijk mee worden genomen tussen het elastiek. Neem je boterhammen of salade veilig mee in deze lunchbox van bamboe. Bekijk al onze lunchboxen online op Xenos. Kies voor stoere RVS broodtrommels , waar je twee grote broden in kwijt kunt.


Bij ons in de webshop vind je ook hele mooie witte, zwarte en grijze grote broodtrommels. Je kunt zelfs de koekjes voor bij de koffie en thee bewaren in deze multi functionele boxen! Kies één van de broodtrommels van Wesco en geniet van een mooie en moderne broodtrommel. Met een broodtrommel houd je een heel brood langer vers.


Broodtrommel bamboe

Dankzij een luchtdichte afsluiting droogt het brood niet uit. Zo heb je brooddozen gemaakt van hout, staal en kunststof. Daarnaast zijn er vele merken om uit te kiezen, zoals een Brabantia broodtrommel of Wesco brood bewaardoos. Kies uit 1producten vanaf € 195.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Laat de plastic broodtrommel tot het verleden behoren en ga voor bamboe ! De bamboe broodtrommels zijn natuurlijk, duurzaam en hebben een prachtige uitstraling. Hét ideale plekje voor elk brood!


Broodtrommel bamboe

Voor naar school of het werk eventueel met bijpassende Travel cup. Milieuvriendelijke broodtrommel van natuurlijke materialen. Op de fiets naar school of het werk, of een dag op toertocht met de fiets. Dan neem je nauurllijk je boterhammen in stijl mee in deze lunchbox van milieuvriendelijk bamboe met stoere fietsprint. Een zwarte kunststof broodtrommel , met een bamboe houten plank als deksel en een groot broodmes.


U kunt de deksel gebruiken als smeerplank wanneer u brood gaat eten. De kids' spork is klein en handig. Ideaal voor onderweg of bijvoorbeeld in de broodtrommel of op kantoor. Bamboe Lunchbox Le Bicycle. Je lunch naar school of werk neem je mee in een broodtrommel.


Broodtrommel bamboe

Bij Xenos vind je verschillende broodtrommels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts