maandag 25 juni 2018

Loodmenie hout

Voor 21:uur bestel morgen thuisbezorgd. Tenco Loodmenie tot goedkoper. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. GAMMA loodvrije houtmenie oranje 7ml op terpentinebasis is een loodvrij product dat is bedoeld om hout te beschermen dat na afwerking slecht bereikbaar wordt of in contact komt met metselwerk en beton.


Het zorgt voor langdurige bescherming van onder andere kozijnen en balken tegen vocht en andere invloeden.

Als eerste, roestwerende laag, die tevens hechtlaag is voor alle verfsystemen. Niet alle tegenwoordige menies kunnen ook bij zowel hout als ijzer of staal worden toegepast. De bedoeling van menie is ook dat het bij hout dieper in het hout treedt dan normale grondverven, dus dat een impregnerende werking heeft. Als eerste roestwerende en conserverende grondlaag op staal en als afsluitende laag tegen vocht voor niet dagziend hout. Op basis van roestwerende pigmenten en alkydhars.


Roestweren waterafstotend en in matte oranje kleur. Na deze dunne waterverf die in het hout zal trekken moet je wel week laten indrogen. Daarna pas met normale niet verdunde grondverf behandelen en als je het ooit zou doorzagen weet je hoe diep het dan in het hout getrokken is.


Dé vervanger van loodmenie.

Beschermd het hout actief tegen verotten en voorkomt roest op metaal. De KARWEI houtmenie oranje 2ml is geschikt voor het beschermen van hout dat in contact staat met metselwerk. Denk hierbij aan kozijnen en deurposten. De menie beschermt het hout tegen vocht en andere invloeden en voorkomt zo dat het hout gaat rotten.


De menie is loodvrij en is geschikt voor zowel buitengebruik als voor binnengebruik. Is dat inderdaad zo, of weet iemand nog een adresje? Alleen weet je nooit of dat het geval is, dan wel dat je gewoon weer afgezet wordt. Voor hout dat niet zichtbaar is en voor hout dat in contact komt met cement of beton kan ijzermenie eventueel ook toegepast worden. Er zijn alternatieven voor ijzermenie zoals loodmenie , loodvrije menie en epoxyprimer.


Deze alternatieven bieden veelal een betere corrosiebescherming dan ijzermenie. HAMMERITE Menie oranje rood 7ml. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Sinds geruime tijd is het gebruik van zuivere loodmenie bij de wet verboden. Oranjemenie is de vervanger voor loodmenie. Deze menie heeft zeer speciale beschermende eigenschappen wat een traditionele primer niet heeft.


Een ervan geeft zelfs direkt het produktblad en daar staat duidelijk op dat er lood in zit. Dus zou ik denken dat het in ieder geval voor een partikulier nog steeds mogelijk is om loodmenie te kopen en gebruiken. Flexa loodvrije menie 7ml is een matte roestwerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Bekijk alles met loodmenie !

Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts