woensdag 13 juni 2018

Glazen vaas op voet

Uw glazen vaas koopt u online tegen een scherpe prijs bij Trendykunst! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. GLAZEN VAAS OP VOET CM HOOG super mooie vaas WAS EEN.

Glazen ronde vaas op voet 1cm. Bekijk alles met glazen vaas op hoge voet ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Praktisch en heel mooi, de perfecte vaas om onze boeketten in de kijker te zetten!


De diameter van deze vaas. Handgemaakte glazen vaas en voet van steen afkomstig uit Mexico. De voet is voorzien van anti-kras viltjes, zodat meubilair niet zal beschadigen.


De glazen vaas heeft een hoogte van centimeter.

Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Van Beginner tot de Serieuze Visser. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Zet een prachtige bos bloemen in deze stijlvolle, moderne vaas op voet.


Wijd uitlopend schaaltje van glas. Deze glazen vaas op een houten voet is een echte blikvanger voor op tafel. De bloemen zullen er prachtig in staan! De houten voet zorgt ervoor dat de vaas stevig op een oppervlak blijft staan. De vaas en houten voet zijn losse onderdelen en kunnen makkelijk in elkaar gezet worden.


Je kunt naast bloemen de vaas ook vullen met bijvoorbeeld een. Deze pin is ontdekt door Ilse De Cleen. Kwantum, daar woon je beter van! Vaas Op Voet Murcia Zwart kopen?


Een brede verscheidenheid aan glazen vaas op voet -opties zijn voor u beschikbaar, zoals glas. Er zijn glazen vaas op voet leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Naast glazen vazen heeft Glastrends ook schalen van glas , zorgvuldig, handgemaakte objecten, met een fraaie uitstraling.


Naast de geheel glazen vazen hebben we ook een fraaie collectie vazen op hout.

Het glas wordt, als het nog warm is, gevormd door het hout, waardoor er een unieke combinatie van hout en glas ontstaat. Vazen en potten: voordelig en in allerlei stijlen. Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen , die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting.


Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts