donderdag 28 juni 2018

Kidsleep roze

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Kidsleep Kidklok Slaaptrainer - 2-in-- Roze. Wil jij je kindje de klok leren lezen en zorgen dat het weet wanneer het tijd is om uit bed te komen? Aan het lampje zit een digitaal klokje wat ingesteld kan worden als de “uitbed-tijd”. Voor alle ouders die het probleem kennen dat kinderen vaak te vroeg opstaan!


Te gebruiken met en zonder wekker functie.

Met deze kinderwekker leert je kindje spelenderwijs zelfstandig op de juiste tijd uit bed te komen. Nu in de aanbieding van € 5voor € 495! Het principe van deze klok zit goe maar de uitwerking bevat toch wel wat hiaten. De stroomkabel zit heel los zodat deze regelmatig uitvalt en het alarm gereset wordt.


Het alarm van de klok is gekoppeld aan de analoge klok waardoor je geen alarm op basis van 24u kan instellen. Onze dochter is er helemaal mee weg, ze heeft doch in het begin wat motivatie nodig gehad om te blijven liggen tot het koetje wakker is. Al jaren snel, betrouwbaar en hoge kwaliteit van bekende merken voor een eerlijke prijs. Naast het klokje zit een kleine display met plaatjes dat laat zien of het slaaptijd of speeltijd is.


Hierdoor weet je kindje precies waar hij of zij aan toe is en leert steeds beter klok kijken.

Ook is het mogelijk om een wekker. De Globetrotter is een reiswekker. KidSleep kinderwekker wit, roze of globetrotter. Kid’Sleep Slaaptrainer Klok Roze EUKI-003-C.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Met dit handige product kunnen ze op een leuke manier én weten wanneer ze op mogen staan en tegelijkertijd de tijd leren. Vergelijk het grootste aanbod webshops en producten. Ziet u een artikel ergens anders goedkoper, dan horen wij dit graag!


Wanneer uw bestelling hier de deur uit gaat ontvangt u. Inmiddels zijn we een jaar verder. Onze dochter slaapt sinds ruim een half jaar in een echt grotemensenbed zonder spijlen, waar ze eenvoudig zelf uit kan klimmen. Uitzonderingen daargelaten gaat het vrijwel alle nachten goed.


Deze kidsleep kinderwekker gaat op batterijen en is een stuk kleiner dan de roze en de blauw kidsleep. Met de kidsleep kinderwekker kun je je kinderen leren op een acceptabele tijd op te staan of om papa of mama te roepen. De ideale kleur voor onze schattigste meisjes. Aan de hand van een verlicht plaatje kan je dochtertje zien wanneer ze mama of papa mag wekken en wanneer niet.


De afbeelding van een spelend of slapend meisje maakt haar dat duidelijk. De oplossing voor kids die vroeg uit de veren zijn! Uw kindje mag pas opstaan op het ingestelde uur.

Zijn de gesloten oogjes verlicht, mag je kindje niet uit zijn bedje. De overgang van slapen naar wakker kan met of zonder geluid. Ook geschikt als nachtlampje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts