woensdag 6 juni 2018

Kaarsen hanglamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Goedkope hanglampen op beslist. Grote selectie en €verzendkosten! Exclusieve en betaalbare design meubels. Kaars hanglamp koperkleurig.

Ivm vernieuwing inrichting deze langkamp te koop. Is 60cm breed en 100cm lengte maar inkorten is mogelijk. Moderne, sfeervolle hanglamp voorzien van drie glazen kappen (rookglas). Deze hanglamp past volledig in het trendbeeld van nu!


De hanglamp bestaat uit een mat zwarte plafondplaat met daaraan hangend drie glazen kappen. In het glas is een gewolkte tekening waarneembaar. Een design hanglamp met echte kaarsen gecombineerd met LED. Op de ijzeren koker ligt een klein lekplateau, waarop kleine of grote kaarsen kunnen staan.


Antieke koperen hanglamp uit ca.

Heel klassiek en sfeervol. De hoogte is eventueel iets aan te passen, door wat schakels van de. U kan deze hanglamp met kaarsen x design landelijk LED 180cm ook bestellen in andere afmetingen (12 1en 1cm), of in statische uitvoering.


Koop deze hanglamp met kaarsen glas landelijk LED (kaarsen , 5m) bij My Planet LED! Mooi design in landelijke stijl met ketting! Zolder en schuur opruiming i. Helaas heb ik binnenkort geen plaats meer voor al mijn verzamelde spulletjes alle ar. Bij Goossens vind je diverse stijlen: modern, romantisch, klassiek, industrieel… je slaagt altijd!


Hanglampen om van te houden. Pareltjes met veel details, of juist een hanglamp welke door zijn eenvoud juist heel erg geschikt is voor het verlichten van jouw woon- of slaapkamer. Een prachtige design hanglamp die warmte en gezelligheid creëert en de mogelijkheid biedt om te dineren onder kaarslicht.


Deze zwarte hanglamp van Kare Design is gemaakt van staal en polyresin. Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars. Indien gewenst kunnen we deze bijzondere hanglamp ook op maat maken.


Bekijk de geurkaarsen, theelichtjes en kandelaars op IKEA. Deze kasteellamp is beschikbaar in het brons. Landelijke designlamp, takken van ijzer en lelie vormige bladeren van ruig koper.


Bij My Planet LED is helaas niet elke hanglamp op voorraad.

Toch houden wij u graag op de hoogte wanneer uw hanglamp met kaarsen x LED design landelijk wit, brons wordt geleverd. U kan ze bestellen in chroom, geborsteld nikkel of brons. Kroonluchters zijn sierlijke hanglampen geschikt voor ruimten met een hoog plafond. Een kroonluchter staat schitterend in een grote hal of boven een eettafel.


Wij hebben onze hanglampen voor u in vijf categorieën ingedeeld. Stoere hanglamp voorzien van drie industriële kappen. Elke kap heeft een opengewerkt armatuur, toont industrieel en heeft als extra detail een houten katrol.


Willem Simonis ontwerpt design lampen in een geheel eigen stijl. Maatwerk met een unieke ambiance !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts