woensdag 27 juni 2018

Plaid zest

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Verzending vanaf €in uur. Alle plaids vind je op beslist.

Bestel simpel jouw woondekens online. Zest Plaids koop je eenvoudig online bij bol. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. KOOK vrienden assortiment ZEST plaids.


Dit plaid is gemaakt van acryl en is aan de korte zijdes voorzien van speelse franjes. Een lekker zacht kleed om onder weg te kruipen als je het koud hebt. De kleur is in het echt mooier dan ip de foto's.


Heerlijk warme plaid , donkerroo 1x 1cm.

Lekker zachte onderkant, bove. Super zacht en warm plaid , heerlijk voor koude dagen op de bank. Dit plaid heeft aan de ene kant fleece en aan de andere kant een vachtstructuur.


Verkrijgbaar in diverse kleuren. Warme fleece dekens in de kleur gebroken wit. Het dekentje heeft een pluisvrije afwerking en wordt opgevouwen geleverd met een satijnlint er omheen. Formaat: ongeveer 1x 1cm.


Materiaal: 2grams polyester. Wasvoorschrift: machine wasbaar op graden, sneldrogend. Tijdens de koude winterdagen kun je kiezen voor een wollen plaid om je huis extra warm in te richten.


Super warm, heerlijk zacht en blijven ook na vele keren wassen van hoge kwaliteit. Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis. Een roze snuggle plaid van zacht fleece met een capuchon. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


De plaid heeft een capuchon in de vorm van een kop van een kat, met oortjes. Je kunt je armen door de plaid steken, zodat je deze goed om je heen kunt wikkelen.

Met dit lekker zachte deken wordt luieren op de bank extra fijn. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 100. Dit gespikkelde plaid heeft aan de ene kant fleece en aan de andere kant een vachtstructuur.


Superplai heerlijk voor de koude dagen op de bank. Deze plaid van mohair voelt heerlijk zacht. Bij Zest werken betekent voor mij door de razend snel veranderende wereld en digitale revolutie moeten bedrijven hun business model op de schop nemen. Zest praat er niet alleen over, maar helpt bedrijven succesvol te transformeren.


Zest -ers zijn ondernemende consultants met passie voor de sector en klant. We willen elke keer de klant verrassen. Plaids maken je woon- en slaapkamer gezellig en warm.


Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Een plaid is de perfecte vriend voor binnen en buiten. Wij beschikken over een groot assortiment aan plaids in verschillende kleuren en patronen.


Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts