donderdag 21 juni 2018

Zonnescherm gamma

Buitenzonwering is de zomerse sfeerbepaler voor je woning. De verschillende soorten zonwering bieden bescherming tegen zonlicht, houden warmte buiten en zijn bovendien praktisch en milieuvriendelijk. GAMMA heeft een uitgebreide collectie zonweringen zoals uitval- en knikarmschermen, markiezen, screens en rolluiken. Ruime keuze in doekdessins en kleuren. De buitenzonwering van GAMMA is zowel in standaardmaten als in maatwerk verkrijgbaar.


Bovendien heb je de keuze uit meerdere bedieningsmogelijkheden, waaronder ook elektrische bediening.

Bij GAMMA heb je keuze uit 2. Velux dakrolluiken tot motorische zonweringen. Zonwering kopen bij GAMMA. Buiten zonwering is raamdecoratie in de hoogste beschermklasse. Felle zonnestralen zijn heerlijk, maar beter is om oververhitting te voorkomen. Dat doe je met Velux en Fakro buiten zonwering om reeds vanaf de buitengevel zonlicht te reflecteren, dankzij hoogwaardige glasvezels.


Zonneschermen Topkwaliteit knikarmschermen voor een eerlijke prijs. Een zonnescherm , oftewel een knikarmscherm, is ideaal om je terras te voorzien van schaduw.

Kies je voor een zonnescherm in standaard maten of wil je er één op maat laten maken? De knikarm zonneschermen zijn uitgerust met een draaimechanisme, wat de mogelijkheid geeft jouw zonnescherm te automatiseren. Eenvoudig van binnen de knop omdraaien en de zonwering zal automatisch uitklappen. Luifels, terrasoverkapping en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Het zonnescherm is verkrijgbaar in de kleuren aluminium, roomwit, antraciet, kwartsgrijs en bruin. U kiest uit honderden opdrukken voor het doek uit de collecties Urbain, Trend Color, Dickson en Swa. Zowel voor de elektrische knikarmschermen als de schermen die je handmatig bedient, vind je alle benodigde accessoires in onze webshop. Zo koop je bij KARWEI losse slingerstangen, schakelaars of bandopwinders voor je zonnescherm.


Met onze configurator is het een fluitje van een cent om zelf je eigen zonnewering samen te stellen. De ingenieuze techniek van de onze zonneschermen staat een mooi design niet in de weg. Dit gamma buitenzonwering omvat zowel knikarmschermen als uitvalschermen. Al een elektrisch zonnescherm voor € 74-Vorig jaar gingen deze zonneschermen met vaste maat als warme broodjes over de toonbank en dat is ook niet gek met deze fikse kortingen. Dit jaar hebben we weer een nieuwe lading zonneschermen ingekocht.


Zorg er dus voor dat u op tijd bent! Zon en Scherm biedt een complete collectie zonwering voor buiten. Van automatische zonneschermen voor sfeer en schaduw op uw terras tot zonwerende rolluiken ter afsluiting van ramen en deuren. Uitsluitend topmerken voor de allerbeste prijs!


Alle zonweringsproducten worden tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en vakkundig gemonteerd.

Bekijk dan onze collectie met zo’n effen doekkleuren! Veel geziene kleuren zijn heldere, frisse tinten waaronder beige, blauw en grijs in verschillende schakeringen. Door de gewenste doekkleur in stap van het bestelproces op het zonnescherm te projecteren, krijgt u een impressie van het te verwachten eindresultaat. In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de onderdelen van uw keuze direct online bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden zonnescherm -onderdelen toch eerst van dichtbij wilt bekijken.


U kunt hier voor een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom en onderdelenmagazijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts