vrijdag 29 juni 2018

Hermadix teak cleaner

Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Bestel uw Tuinmeubelen op Obelink. Specialistisch advies nodig? Hermadix Teak Cleaner tot goedkoper.


Teak - cleaner is een watergedragen product voor het schoonmaken en ontgrijzen van teak en ander hardhout. Het kan gebruikt worden voor tuinmeubels, vlonders, steigers, schuttingen en hardhout op schepen zoals teakdekken en dergelijke.

Details Olie voor een natuurlijke uitstraling De mooie, warme uitstraling van Bangkirai hardhout gaat verloren door weersinvloeden als u het niet op tijd behandelt. Echter ook geschikt voor andere hardhoutsoorten. De bijzondere samenstelling op basis van speciale oliën garandeert het behoud van het natuurlijke karakter van het kostbare teakhout.


TOFF is waterafstotend en voorkomt vervuiling en vergrijzing. Ongelooflijk om te zien hoeveel vuil er van het hout afkomt. Het kan worden gebruikt voor tuinmeubels, vlonders, steigers, schuttingen en hardhout op schepen zoals teakdekken e. Uw meubels worden weer als nieuw!


Verwijdert en reinigt teakolieresten, aanslag, vergrijzing en ander vuil. Gebruik Teak - Cleaner om uw vergrijsde en vervuilde teakhouten tuinmeubels grondig maar milieubewust te reinigen.

Meubels worden weer als nieuw. De liter fles Teak - Cleaner bevat geconcentreerde cleaner die afhankelijk van de staat van de ondergrond verdund kan worden tot een verhouding van 1:3. Een natuurvriendelijk product dat met water verdunbaar is voor het reinigen van vervuilde en vergrijsde teakhouten meubelen.


Lees de volledige productomschrijving. Teak cleaner om vervuilde en vergrijsde hardhouten objecten te reinigen en er weer als nieuw te laten uitzien. Laat je inspireren door ons grote aanbod TEAC. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Uw houtwerk (tuinmeubelen, vlonders, hekwerken) gaat jaren langer mee als het goed behandeld wordt. De behandeling, met name de liggende delen, enkele malen per jaar herhalen.


Hiermee beschermt, onderhoudt en herstelt u het mooie teakhout. Vuil en grijs hout dient u eerst te reinigen met teak - cleaner alvorens te behandelen met Toff. E-Off is een natuurlijke, water gedragen onderhoudsolie voor bescherming en kleuring van hardhouten tuinmeubels. Het is toepasbaar op alle hardhouten objecten die. Gebruik TOFF altijd uit de zon om te snelle droging te voorkomen.


Werk altij in dunne lagen, met de houtnerf mee. Geef liggende, langer vochtig blijvende delen een extra behandeling. Voor het schoonmaken en ontgrijzen van teak en ander hardhout.

Royal Green Clean zakjes voor 21. Reinigt grondig en verwijdert teakolieresten, vergrijzing, aanslag en andere vervuiling. HERMADIX teak-cleaner , 1lt.


Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden. Het reinigt grondig en verwijdert olieresten, aanslag en andere vervuiling. Dan bent u bij Koopverfonline aan het juiste adres.


Haal uw bestelling op of laat het thuisbezorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts