maandag 4 juni 2018

Dylon textielverf kleuren

Meer dan artikelen van Dylon voorradig. Voor 21:besteld is morgen in huis! Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Voordelig Dylon producten bestellen?


Koop nu vanaf € bij Viata - online apotheek.

Gratis levering vanaf €39. Alle schoonmaak artikelen va €00. Ontdek de textielverf van DYLON en blaas je garderobe nieuw leven in, fris vervaagde kleding op of geef een ruimte een vleugje kleur. Dylon textielverf , snel en eenvoudig alle kleuren Ook groot verpakking ! De alles-in-één-formule verandert de kleur van je kleding en stoffering of frist de kleur op.


Deze machinewasverf biedt perfecte, langdurige en intense kleurresultaten. DYLON brengt geen schade toe aan je wasmachine. Omdat DYLON een textielverf is, kunnen rubberen onderdelen zoals een deurrubber mogelijk licht vlekken.

De vlekken hebben geen invloed op de volgende wasbeurten. We adviseren om de instructies op het pakje te volgen en de wasmachine na het verven te reinigen met een apart (leeg) wasprogramma op 40°C. OORSPRONKELIJKE KLEUR VAN DE STOF. U kunt een donkere kleur , een andere (of lichtere) kleur geven door vóór het verven DYLON PRE-DYE te gebruiken. Deze brengt de kleur eerst terug naar een neutrale basis voordat u gaat verven.


Verder gelden de normale regels voor het mengen van kleuren : bijv. Wilt u de kleur van uw textiel veranderen, dan adviseren wij Dylon Pre-Dye te gebruiken alvorens u gaat verven. De Pre-Dye verwijdert de orginele kleur. Zonder gebruik van Pre-Dye kunnnen de kleuren sterk afwijken door het mengen van de kleuren.


Ontdek het assortiment van DYLON om je garderobe te vernieuwen, vale kleuren op te frissen of een kleuraccent toe te voegen in je woning. Wil je de versleten plekken op je zwarte broek weer zwart maken of je witte T-shirt een leuk kleurtje geven? Met textielverf ziet jouw kleding er weer als nieuw uit. Kies voor handwasverf en machinewasverf in een groot aantal kleuren.


De textielverf geeft een langdurig kleurresultaat. Schoonmaak artikelen vanaf €00. Omring jezelf met de schoonheid van Ocean Blue en vrolijk je garderobe op met een vleugje van deze kleur.


Dylon Ocean Blue zorgt voor heldere kleuren. De kleur is rijk en levensecht en heeft de intensiteit van de diepte van de oceaan.

DYLON textielverf is eenvoudig in gebruik en volledig veilig voor je wasmachine! Kies één van de kleuren onderaan (mobiel) of rechts (desktop) op deze pagina, of ga naar de webshop om jouw kleur te vinden. Aybel textielverf is geschikt voor vrijwel alle stoffen. Textielverf voor vrijwel alle kleding en materialen.


Soms heeft u wel eens kleding items die u nooit meer draagt. U vindt het prachtige items, maar de kleur is bijvoorbeeld niet meer van deze tijd of vervaagd en oud geworden. Mooie kleuren , en het resultaat vervaagt niet, ook niet na veel wassen. Ook ideaal voor stoffen die niet in de wasautomaat mogen, zoals wol en natuurzijde.


Wol en zijde geven een lichter resultaat. Dylon Velvet Black zorgt voor heldere kleuren. Zwart kan het perfecte silhouet creëren. Het kan gewaagd zijn, maar ook gemakkelijk.


Het is ideaal voor een gala-avon maar ook voor op je werk. Natuurlijk hoef je je niet te beperken tot kleding, maar kun je bijvoorbeeld ook een rugzak of kussen nieuw leven inblazen met kledingverf. Hiermee kun je lekker creatief zijn: een tie-dye print is helemaal van deze tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts