woensdag 20 juni 2018

Broodtrommel grijs

Kies uit producten vanaf € 295. Specialistisch advies nodig? Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. Brood bewaar je bij voorkeur donker en droog.


Broodtrommels voor 22u bestel morgen in huis.

Zo hou je het brood vers en zo lang mogelijk beschermd tegen schimmels. Deze compacte broodtrommel van gecoat metaal is niet alleen erg mooi en strak om te zien, maar kan ook zonder enige moeite plaats voor een paar broden bieden. Waar je ook heen gaat, met één van onze onverwoestbare broodtrommels heb je altijd voldoende lekkers bij je. Niet alleen ideaal voor je pauzes op school, maar ook heel handig om mee te nemen tijdens een dagje weg, in de speeltuin of bij het sporten. Deze hippe broodtrommel heeft een trendy uitstraling en houdt brood lang vers!


Hij is ideaal voor mensen die geen grote vriezer hebben of simpelweg niet van ingevroren brood houden. Naast het feit dat je brood in de brooddoos langer vers blijft, is hij ook een prima opberger. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!

Ruime en praktische broodtrommel De broodtrommel van Zuperzozial is handig om brood in te bewaren en de houten bamboe deksel is ook te gebruiken als snijplank. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Het servicetype geeft aan wat er met het product moet gebeuren als je gebruik wilt maken van de fabrieksgarantie. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bij Carry-in stuur je het product op. Ontwerpers hebben het een unieke uitstraling gegeven.


Door de speciale kleuren is het een ornament in elke keuken en kan het perfect worden afgestemd op uw inrichting. De grote voldoet ook aan de primaire functie, namelijk het brood opslaan. De retro broodtrommel is onderdeel van de Swan Retro Series en zijn super leuk te combineren met andere Swan keuken artikelen om je keuken een leuke retro touch te geven.


In deze grote grijze broodtrommel van Rosti Mepal past met gemak een broo maar hij is ook geschikt voor het bewaren van harde broodjes, krentenbollen of koek. De deksel kan rechtop (open) blijven staan tijdens het gebruik. De Kore broodtrommel is gemakkelijk schoon te maken en mag in de vaatwasser. De stevige broodtrommel biedt plaats aan maar liefst boterhammen, zodat zelfs de stevigste trek te stillen is. In de deksel zit een stevige afdichtring, die ervoor zorgt dat jouw lunch lekker vers blijft.


Kies voor duurzaam, lekker en gezond samen met deze Mepal lunchbox.

Extra fijn: na gebruik mag de broodtrommel gewoon in de vaatwasser. Kies voor stoere RVS broodtrommels , waar je twee grote broden in kwijt kunt. Bij ons in de webshop vind je ook hele mooie witte, zwarte en grijze grote broodtrommels.


Je kunt zelfs de koekjes voor bij de koffie en thee bewaren in deze multi functionele boxen! Kies één van de broodtrommels van Wesco en geniet van een mooie en moderne broodtrommel. Deze moderne broodtrommel van metaal en bamboe is een optisch hoogtepunt in je keuken.


Deze slimme en stijlvolle broodtrommel ziet er prachtig uit in je keuken én houdt je brood lekker lang vers. Zoek je de leukste Grijze broodtrommel voor de laagste prijs? Kom dan snel naar onze website VERGELIJK. Saladebestek Synthesis - Grey ( grijs ). Bij Mepal vind je de hoogste kwaliteit. Vind bij ons een uitgebreid aanbod aan Swan broodtrommels.


Met een Swan broodtrommel ben je verzekerd van een leuk retro design voor een betaalbare prijs. Combineer de op vintage geïnspireerde broodtrommel leuk met andere Swan keuken artikelen en geef je keuken een leuke retro touch! Wesco grandy broodtrommel warm grijs zgan. Mooie broodtrommel afmetingen: 42x22xcm. Klein oppervlakkig ondiep krasje zie foto.


Net een paar maandjes ou. Lunchboxen en broodtrommels. Met de lunchboxen van Mepal neem je makkelijk een lekkere boterham mee. Naar je werk, naar school of tijdens een dagje weg.


Nieuw is de lunchbox met vakjes, het zogenaamde bentobakje. Hiermee neem je ook eenvoudig wat kleine hapjes mee! Daarom hebben wij een breed aanbod aan broodtrommels en drinkbekers van onder andere de merken Mepal en Disney.


Ook hebben wij drinkflessen in de vorm van bidons in ons assortiment. Zo hebben wij voor ieder wat wils. Zoek jij voor tijdens de lunchpauze op school nog een broodtrommel ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts