vrijdag 8 juni 2018

Buigzame plinten

Vanaf €10- Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? De ultime oplossing voor afwerking langs ronde wanden.


Buigzame plinten

De buigbare rechte plinten hebben een afmeting van x x 2cm. Plinten tegen de laagste prijzen. PVC- plinten worden veel gebruikt in ruimtes waar de vloeren gereinigd worden met groot materieel, of ruimtes waar de hygiëne van belang is. Omdat PVC- plinten in vele kleuren en modellen leverbaar zijn, is het aantal mogelijkheden eindeloos. Onze flexibele PVC- plinten zijn perfect in te zetten voor de afwerking van ronde wanden.


Het monteren van de buigbare plint is zeer eenvoudig. U bevestigt de flexibele plint met plintenkit op de muur. Vervolgens kunt u de flexibele plint overschilderen.


Dit doet u met een Stanleymes of ander breekmes. De plinten worden geleverd met een lengte van 200cm. Buigzaam bouwmateriaal Hoe werk je die ronde bouwelementen of gebogen muren mooi af? De overschilderbare flexibele Quick-Step plinten klaren de klus. Ze zijn gemaakt van soepel maar stevig, duurzaam polyurethaanschuim.


Monteer deze met de plintenkit. In mijn zoektocht naar plinten heb ik iets gevonden hoe je een ronde muur kan afwerken met een plint. Er zijn buigzame plinten op de markt van polyurethaan kunststof. Zoek op Flexibele hoge plint en je komt het tegen.


Buigzame plinten

Is vast te zetten met plintenkit. Het profiel (de zijkant) van een overzetplint ziet eruit als een omgekeerde hoofdletter L: Er zijn ook overzetplinten waarmee je kabels in je plint kunt wegwerken. Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen.


Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten. MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken. Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken. Bekijk voor meer informatie over kleuren onze RAL kleuren pagina. Buigbare MDF-platen zijn aan de voorzijde voorizen van diepe groeven waardoor ze makkelijk kunnen worden gebogen.


Ontdek ons ruime assortiment! Verkrijgbaar als uitvoering “langs buigzaam ” in de afmeting ca. Bestel nu bij RET Bouwproducten! Deze uitvoeringen zijn leverbaar met een korte productietijd in de dikten ca.


Nadat je zelf een vloer gelegd hebt kan je de vloer afwerken met plinten of lijsten. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn. Gebruik bij de montage bij voorkeur een High tac polymeer lijm.


Polymeerlijm heeft een zeer hoge aanvangskleefkracht waardoor de plinten goed op zijn plaats blijven staan. Bij sterke rondingen dient u de plint uur aangedrukt te houden. Het stevige en buigzame materiaal maakt het bevestigen zeer eenvoudig. Ook de flexibele Sfeerplint is direct af te lakken.


Leverbaar en aansluitend op plinten in de sferen Eigentijds en Modern. De Flexibele plint is gemaakt van een stootvaste polyurethaan kunststof. Minimale doorsnede van de ronding = cm.


Heb je licht gebogen wanden dan kunnen de dunnere en enigszins buigzame varianten van het MDF worden toegepast. Rond pilaren of sterk gebogen wanden zijn flexibele plinten een mogelijke oplossing voor de afwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts