vrijdag 1 juni 2018

Vliegengordijn haken

Alle topmerken voor de laagste prijs. Bestel nu online of bezoek onze fysieke winkel. Vliegengordijn kan je maken met schelpen, kralen of plastic flesdoppen en …. Werkuitleg hoe vliegengordijn haken.


De haken zijn gemaakt van een gegalvaniseerde ijzerdraad. U vindt deze onderdelen terug in de categorie los materiaal.

Haak eerst de bovenkant, dat is een paar rijen van vasten, ongeveer de breedte van de deur. Geleverd als los materiaal, te weten: bevestigingsstrip, (halve) haken , (halve) hulzen, ophanghaken, schroeven en een duidelijke handleiding. Geassembleerd (voorgeregen) OP MAAT geleverd in twee delen inclusief bevestigingsstrip. U rijgt zelf uw unieke vliegengordijn ! Uw unieke vliegengordijn uitpakken en ophangen! Duurzaam, effectief en decoratief, kant en klaar, dus.


Het Liso hulsjes vliegengordijn met motief bestaat uit een doe-het-zelf pakket. Alle DHZ vliegengordijnen worden compleet met alle benodigde onderdelen en ophangrail geleverd! Er zijn momenteel helaas veel imitatie producten in de handel waarbij de haken en hulsjes zijn gemaakt van lichter en dus minder duurzaam materiaal.

Moesje haken : haak lossen, maak een omslag, haak in de 3de losse alsof je een stokje haakt, maak een doorhaal, maar haak het stokje niet af. Nog een omslag voor een stokje, steek weer in dezelfde losse. Er worden veel vliegengordijnen verkocht op standaard deurmaten echter het vliegengordijn moet wel de opening goed afsluiten anders heeft het niet veel nut. De meeste vliegengordijnen worden standaard op het kozijn gemonteerd. Dit wordt op de dag montage genoemd.


Bij draa kralen, hulzen en - ketting gordijnen wordt een stoeltjesprofiel geleverd welke op het kozijn wordt gemonteerd en het vliegengordijn zelf heeft een ophangstrip die u dan weer in het stoeltjesprofiel plaatst. Zelf een vliegengordijn maken van textielgaren is leuk werk en niet moeilijk. Daarnaast is een zelfgemaakt deurgordijn toch iéts origineler dan het traditionele kralengordijn. Door in de lange slierten garen knopen te maken die per rij verspringen, ontstaat een bijzonder effect.


Hoe je zo’n weitasknoop moet knopen kun je zien in de. Shelter vliegengordijnen bieden ook de oplossing voor grote maten, dubbele deuren, schuifpuien en kunststof kozijnen. Plafondmontage is mogelijk. Bekijk meer ideeën over Gordijn deur, Gordijnen maken en Haken.


Het vliegengordijn met hulzen is een kwalitatief hoogwaardig vliegengordijn. De hulzen zijn zo sterk, dat ze zelfs niet breken als ze tussen de deur komen. De geregen metalen haken in de hulzen geven het gordijn een ijzersterke kwaliteit. Haak een rij lossen totdat het breed genoeg is voor de deur.


Haak de een toer stokjes, haak een toer stokje lossen (steken overslaan) stokje.

Volgende toer vasten en daarna toeren stokje lossen (steken overslaan) stokje. Het meest verkochte vliegengordijn is nog steeds een vliegengordijn met hulzen en haken. Het hulzengordijn is bijna jaar geleden in Nederland geïntroduceerd door Torresol.


Een vliegengordijn op maat bestellen bij Horrenbouw zorgt er niet alleen voor dat uw gordijn weer goed werkt, maar ook dat deze naadloos aansluit bij uw interieur én smaak! Zo is het vliegengordijn niet langer een doorn in het oog. Wij leveren onder meer vliegengordijnen van de merken Sun-arts, Torresol en Degor.


Met een vliegengordijn houd je vliegen en andere vliegende insecten – zoals wespen, hommels en bijen – eenvoudig en op diervriendelijke wijze buiten de deur. Wij hebben voor elke deur het perfecte vliegengordijn. Bijvoorbeeld voor je achterdeur, schuifpui, keukendeur, balkondeur of caravandeur. Dit gordijn is gemaakt van papiervezels en dus milieuvriendelijk. Dat is prettig want het is goed voor de natuur.


Het gordijn heeft wel strengen met versieringen, genoeg oppervlakte om allerlei insecten buiten de deur te houden. Je kan ze dus ophangen of vastschroeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts