vrijdag 22 juni 2018

Passpiegel met sieradenkast

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Grote collectie passpiegels vind je hier! Passpiegels tegen de laagste prijzen.


Het bestelde artikel, zijnde de passpiegel met sieradenkast , werd FOUT geleverd. Sieradenkast , make up- en accessoirekast, dubbele passpiegel !

Een echte passpiegel (spiegels) en opbergsysteem voor al uw sieraden en accessoires. De voorkant heeft twee openslaande spiegeldeuren. Eenmaal geopen heeft u in totaal drie spiegels, de echte passpiegel ! De sieraden kast is aan beide zijden voorzien van verschillende haakjes, houders en ophangsystemen voor o. Tevens is de staande spiegel kast voorzien van een slot met sleutel, zodat je kost.


Met een 3° -draaifunctie zie je jezelf onder elke draaihoek. De spiegelkast onderscheidt zich door zijn mooie kwaliteit, en aandacht voor detail.

Praktische indeling voo het opbergen van rin. Met uitzondering van de producten met de vermelding ‘alleen online’. Wij kunnen je via de webshop of telefonisch geen inzicht geven over actuele voorraden van artikelen in specifieke winkels. Deze sieradenkasten zijn van ques design, zie de website van ques design sieradenkasten! Alle passpiegels vind je op beslist.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Het geheel staat vast op een draaiplateau, zodat deze makkelijk draaibaar is. Deze witte sieradenkast is perfect voor het opbergen van al jouw favoriete sieraden. Hang kettingen en oorbellen op en leg jouw mooiste armbanden neer in de onderste rekjes. Op de voorkant van het kastdeurtje zit een grote spiegel waar je meteen jezelf met je sieraden kunt bekijken.


Zeer luxe uitvoering, de naam Diva komt bij deze kast compleet tot zijn recht! De Diva spiegelkast is de meest luxe bestseller bij QueS Design. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Deze prachtige, luxe sieradenkast voor aan de muur is een echte eyecatcher in iedere kamer. This video is unavailable.


Dit is een luxe uitvoering!

De grote passpiegel heeft geen omlijsting, waardoor deze in de volledige lengte en breedte een goed totaalbeeld geeft. Aan de rechterkant zit het slot, de kast is aan de binnenkant aan beide kanten in te richten. Deze mooie sieradenkast is een praktische toevoeging aan elke kamer. Goedkope spiegels: de mooiste wandspiegels en passpiegels. Bij Kwantum hebben we een uitgebreid assortiment aan spiegels.


Vind hier je passpiegel , houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil. Wil je de ruimte groter laten lijken? Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts