maandag 11 juni 2018

Houten hert

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Groot aanbod tuinartikelen online! Nieuw Ophalen of Verzenden.


Door de verschillende nerven van het hout, is elk product uniek!

Voor 21:bestel is morgen. Ben je opzoek naar een unieke decoratie voor aan de muur? Dit prachtige dier is gefreesd uit hout en een echte eye-catcher voor in de kamer!


Deze geometrische wanddecoratie zal zeker shinen aan de muur! Inclusief wandbevestiging. We gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren en te personaliseren, voor analystische doeleinden en onderzoek en om social media features te kunnen bieden.


Een houten hertje is niet alleen leuk als decoratie maar ook heel leuk als relatiegeschenk.

Het houten indrukbare hert is te bedrukken met uw slogan, bedrijfsnaam of logo. U krijgt zo een uniek relatiegeschenk voor uw bedrijf of instelling. Het houten drukpoppetje is leuk om uit te delen op feestjes of weg te geven op beurzen.


Je zocht naar: geschilderde houten hert ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laser gesneden houten hert wanddecoratie.


Het product is vervaardigd uit mm dik populierenhout. Het lage gewicht van deze houtsoort maakt het zeer geschikt om het aan de muur op te hangen. Leg de bouwplaten voor je op tafel zoals op de afbeelding wordt getoond en klik vervolgens op start met bouwen.


Historische catering, wij maken de belevenis van samen eten en drinken compleet. Dit statige hert is een feest voor elke grote en kleine dierenvriend om mee te spelen en tevens een geweldige aanvulling. Prachtig houten decoratiebord (klein) met een hert erop gedrukt.


Deze afbeelding wordt direct op het hout (mdf) gedrukt met een UV bestendige inkt, zodat de kleuren minder snel vervagen. Het ontwerp is voorzien van een olieverf-effect, waaraan het zijn speciale uiterlijk te danken heeft.

Afmeting is 30x (lxb) centimeter. Scroll omlaag naar de content. Omdat natuurlijke materialen een fijne sfeer geven in elke ruimte. Grijp nu je kans en kies voor het houten Hert. Een bijzonder origineel en decoratief dier van hout.


Leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen. Het houten Hert is met behulp van een laser gesneden uit mm dik zwart MDF. JMWoodProducts - Luttermolenweg 9. Een prachtige eye-catcher aan de muur Is jouw interieur toe aan. Naturel houten boomschijf met uitgezaagd hert. D Bouwpuzzle Hertenkop als zelfbouwpakket, makkelijk in elkaar te zetten en eenvoudig op te hangen.


Kleur: Roodbruine houtkleur. Laatst gescande prijs: € 5Bezoek voor de actuele prijs, productinformatie en voorwaarden de website van de aanbieder. In Het Rond vind je meer dan 1winkels en horecagelegenheden. Houten schijf hert aantal.


Er is een vers aanbod van hoge kwaliteit en alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse boodschappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts