dinsdag 26 juni 2018

Eijffinger gordijnstoffen

Eijffinger gordijnstoffen

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Eijffinger gordijnstoffen

Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Een tijd waarin steeds meer, met name welgestelde, mensen hun interieur wilden decoreren. Anna beschikte over een gezond zakelijk inzicht en achter de schermen had zij de touwtjes stevig in handen.


Zoek het hier zelf uit zodat u gemakkelijker uw eigen interieur kan veranderen. Plaats de beelden op uw prikbord. Als u deze uitprint kunt u er gelijk mee naar onze winkel!


Temeer omdat de oneindig grote collectie gecombineerd kan worden met op elkaar afgestemde behangsoorten. De stoffen zijn te vermaken voor uw gordijnen of voor meubel stoffering. De eerste honderd jaar bijna uitsluitend in wandbekleding en, indien de economische situatie dat toeliet, bovenal in het luxe genre. Sinds veertig jaar maken ook gordijnstoffen onderdeel uit van het assortiment. Vergelijk hier aanbiedingen.


Natuurlijk zijn ze geïnteresseerd in de woontrends, nieuwe kleuren, vormen materialen. Eijffinger Orla Kiely gordijnen bekijken in onze Showroom. Veel stoffen zijn ook geschikt als vouwgordijn.


Naomi is een kamerhoge, bijzonder soepele transparant met stoer uiterlijk door de grove structuur. In friswit, grijs en antraciet, maar ook warme bruintinten en actueel vergrijsd groen ontbreken niet. De luxe transparanten, inbetweens en vitrages zijn modern, uniek. Het zijn geen transparanten die u overal ziet hangen. We zijn trots op deze collectie.


In al die jaren is de nieuwsgierighei creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven. Met trots presenteren wij de nieuwste productcategorie van Pip Studio: gordijnstoffen. In de catalogus kun je alles bekijken.


Maar uiteraard zijn er ook rustigere designs voor een ingetogen sfeer. In veel gevallen zijn de stoffen qua kleur en dessin passend bij het behang, zo creëer je een totaalplaatje in je interieur. Uiteraard zijn de gordijnstoffen ook op zichzelf ook prachtig. Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux.


Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Je kunt kiezen uit verschillende soorten plooien. Gordijnen worden op maat gemaakt. Bij u thuis bezorgd voor slechts € 6. Voor een scherpe prijs en goede kwaliteit een mooi gordijn of inbetweens. Ook voor vouwgordijnen bent u aan het juiste adres.


Eijffinger gordijnstoffen

EIJFFINGER is trendsetter op het gebied van wandbekleding in Nederland. Bovendien krijg je gratis de bijbehorende lijm erbij geleverd bij aankoop van of meer rollen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts