maandag 11 juni 2018

Takken met verlichting

Ruim online Assortiment met unieke Lampen, Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Verlichting voor 22u bestel morgen in huis.


Bekijk ons ruime assortiment!

Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Wist u dat takken met verlichting ook in de zomer erg leuk kunnen zijn, zowel binnen- als buitenshuis? Ze fungeren als echte sfeermaker als het begint te schemeren. Decoratietakken, takken met verlichting. M aak van je tuin een winter wonderland met deze prachtig hangende decoratietakken!


Aan de uiteinden zitten in totaal 1warme witte LED lichtjes, wat zorgt voor een magisch effect in het donker! Geen zin om moeite te doen voor de kerstverlichting? Dan is een lichttak perfect om op een gemakkelijke manier een gezellige kerstsfeer te creëren.

De lichttakken zijn geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Een lamp van diverse takken. Boor in een plankje drie gaten, hier gaan de fittingen van de lampjes in.


De snoeren laat je samenkomen in een kroonsteentje. De takken bind je er gewoon omheen, bijvoorbeeld met sisaltouw! Hang er daarna in wat je leuk vindt. Op de foto een slinger van de Kwantum. Daarbij zorgen ze tevens voor een stijlvolle look.


Het servicetype geeft aan wat er met het product moet gebeuren als je gebruik wilt maken van de fabrieksgarantie. Bij Carry-in stuur je het product op naar bol. Bij On-site komt de reparatiedienst bij jou. Deze kersttak met verlichting is beschikbaar in verschillende kleuren.


In vrijwel dezelfde stijl zijn er staande takken die u los kunt neerzetten. Zoekt u iets met meer volume, de guirlande is dan de oplossing. Deze takken of zelfs hele slingers zitten vol kunstdennennaalden en lampjes, waardoor u in één klap de kerstsfeer in huis haalt. Action kunst kersttak met warm wit licht - De lampjes in deze witte kersttak geven prachtig warm wit licht.


Zo zorgt dit stijlvolle exemplaar voor een knusse sfeer in jouw woonkamer.

LEDs, waardoor de hele tak verlicht wordt. Ook is deze LED kersttak voorzien van een timer en heeft dit model een. Tak met LED verlichting kopen? Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten online!


Leuke, decoratieve kersttak met bruine takken voor gebruik binnenshuis. Leuk ter decoratie tijdens de feestdagen. Voeding: Netstroom adapter met meter snoer. Deze takken met LED- verlichting fleuren elke ruimte op! Ideaal om tijdens de Kerstdagen dat ene donkere hoekje mee te verlichten.


Takken met LED- verlichting. De LED-lampjes die zijn verdeeld over de takken geven een knus en warm licht, zodat jij de koude dagen wat beter door kan komen. Je kersttakken met verlichting zijn al bijna klaar. Knip een stuk lint af en bind deze precies om het touw dat de takken bij elkaar houdt.


Maak er een grote strik in en zet de bogen bol met het ijzerdraad in het lint. Hang met kerstbalhaakjes de kerstballetjes in de kersttakken. Deze originele verlichting plaats je vlot in tuinborders, plantenbakken of in het gazon.


Geen geknoei met electriciteitskabels want deze sfeervolle tuinverlichting werkt op zonne-energie. Deze prachtig gemaakte kerstboom met kleurrijke lampjes is de blikvanger van je kerstdecoraties. Deze kunstkerstboom heeft een authentieke textuur en wordt gekenmerkt door levensechte takken en nagebootste besneeuwde toppen. De kerstboom is voorzien van tweevoudige verlichting : LED en glasvezel.


De stervormige LED-lamp bovenop de boom creëert. Kerstverlichting zorgt voor de sfeer tijdens de feestdagen! Kerstlampjes binnen in de boom, kerstlichtjes bij het raam of LED lampjes in de kerstdecoratie geven jouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts