dinsdag 26 juni 2018

Wijzonol snelgrond

Wijzonol snelgrond

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Bestel nu online tot korting! Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Ideaal als u niet veel tijd hebt dus en snel verder wilt met schilderen. Dat doe je voordelig online! Snel verder met uw schilderwerk? Bekijk alle product informatie hier!


Toepassing: Als sneldrogende grondverf voor het plaatselijk gronden (beschadigingen e.d.) van hout en voorbehandeld metaal in diverse. Zeer snel overschilderbaar met elk systeem. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Universele grondverf op basis van alkydhars. Wijzonol vakverf voor professionals.


Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd! Volg ons ook via social media: Betaal veilig en snel met iDeal.


De belangrijkste eigenschap is wel de snelle droging. Belangrijkste eigenschappen zijn wel de zeer snelle droging, goede vulling en de uitstekende hechting. Goed vullende en dekkend grondverf, geschikt voor het plaatselijk gronden van hout en voorbehandeld metaal.


Wijzonol snelgrond

Het is overschilderbaar na ca. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!


Schrijf de eerste review over dit product. Aanbiedingsprijs € 7€ 620. Grote bestellingen Worden op werkdagen standaard verstuurd via PostNL maar meestal hebben we even persoonlijk contact en zorgen we dat uw bestelling per koerier of. Op basis van gemodificeerde alkydhars.


Wijzonol snelgrond

Levertijd - werkdagen. Als grondlak op houten ondergronden en overgrondverf c. Voor het plaatselijk gronden (beschadigingen e.d.) van hout en voorbehandeld metaal. De snelgrond is bestemd voor buitengebruik. Voer uw kleurnummer in, in het lege vakje bij kleurnummer. Vorige Artikel van Volgende.


Kleur(nummer) Aantal Voeg toe aan. Verfschilderen is een webwinkel die voorziet in het leveren van verven en benodigdheden voor het onderhoud van uw boot. Inclusief advies voor de verwerking. Nelfapré Snelgrond is uitstekend te verwerken met kwast of roller.


Bij voorkeur een traditionele kwast gebruiken met lang en soepel varkenshaar. Rollen gaat het beste met een roller met een Nylon vacht met korte pool (4-6mm).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts