dinsdag 26 juni 2018

Glitter verf spray

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Glitter verf spray

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Check out Spray On The Glitter. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Kies uit producten vanaf € 295. Beschilder de hele kinderkamer met deze verf voor een disco-effect! Of verf alleen de deurklinken voor een meer subtiele uitstraling. Voor het mooiste resultaat kies je voor de beste metallic-, glans- en glitterverf van de hoogste kwaliteit.


Bij Praxis heb je een ruime keuze uit verschillende soorten verf. Met uw plotter kunt u leuke sjablonen snijden en deze decoreren met deze leuke sprays. Lees per product goed de handleiding op het etiket en de waarschuwingen door tijdens de behandeling.


Daarnaast vindt u hier onder een link met de handleiding voor het spuiten met deze spray. DupliColor Diamant Effect Spray is een speciale verf spuitbus die bestaat uit een kleurrijk en briljantfonkelen glittereffect. Deze Diamant Effect Glitter spuitbussen zijn speciale kleuren in een dekkende en transparante kwaliteit. De Diamant Spray van Dupli-Color is geschikt voor zowel professioneel als hobbymatig gebruik.


In Amerika en Engeland is deze verf al een doorslaand succes. Maar nu ook in Europa verkrijgbaar. Glitter verf zoals Glitter verf bedoelt is, met heel veel glitters erin. De Glitters shinen je werkelijk tegemoed. Zeer geschikt voor een special effect op muren of wanden.


Rust-Oleum Glitter Effect Spuitbus zilver is een spuitbus met glitter effect. Je kunt dit overal voor gebruiken en je maakt hiermee een uniek glitter effect want het is een transparante zilver glitter finish. Gouden glitter lichaam en haar spray van goede kwaliteit. De gouden kleur is dekkend.


Glitter verf spray

Cosmetisch goedgekeurde ingredienten en gemakkelijk uitwasbaar met water en shampoo. Hoe te gebruiken: Bewaren en gebruiken op kamertemperatuur. Goed schudden voor gebruik. Houd de spray rechtop, spray in korte pulsen.


Fijne glitterspray zilver. De KARWEI Happy Colours muurverf mix glitter 5ml maakt onderdeel uit van de Happy Colours serie. Dit is een speciale lijn verven die bedoeld is voor kinderkamers. De verf is geschikt voor toepassingen binnenshuis zoals voor muren, deuren en meubeltjes. Je kunt de verf rechtstreeks aan brengen op geschilderde muren of hout.


Glitter verf spray

Voor een strak resultaat en om plekken te schilderen die moeilijk bereikbaar zijn, is verf in een spuitbus ideaal. Daarnaast heeft spuitlak een goede hechting en is deze kras- en stootvast. Find Spray On The Glitter. Glitter Effect Een sneldrogende, niet-vergelende, duurzame en heldere deklaag met glanzende deeltjes.


Perfect geschikt om een ‘speciale touch’ te geven aan doe-het-zelf- en hobbyprojecten. Diamond Glitter Spray Diamond Glitter Effect is een sneldrogende acryllak voor fraaie opvallende effecten op bestaande of nieuwe ondergronden. Door speciale lichtinvallen opvallend mooi effect.


Déco Spray is geschikt voor hout, metaal en glas. Dit product is ook ideaal om reeds geschilderde oppervlakken te decoreren, zoals bijv. Dan kun je waarschijnlijk je klushart ophalen aan de special effects hobbyverf die Praxis in het assortiment heeft.


Zowel online als in de winkels van Praxis heb je de keuze uit allerlei speciale soorten verf , die vooral bedoeld zijn voor de afwerking van muren, vloeren en meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts