dinsdag 5 juni 2018

Vliegengordijn bamboe

Alle topmerken voor de laagste prijs. Bestel nu online of bezoek onze fysieke winkel. Grote collectie vliegengordijnen. Bekijk hier alle vliegengordijnen! Het beste kwaliteits vliegengordijn direct online te bestellen.


De grootste collectie vliegengordijnen! Horren tegen de laagste prijzen. Biotics Bamboe 1capsules voor 21.


Het bamboe vliegengordijn is een sfeervol en effectief insectengordijn dat je in menig huishouden ziet. Zoals de naam je waarschijnlijk al doet vermoeden, worden bamboe vliegengordijnen gemaakt van de bamboe plant. De bamboe hulzen geven een sfeervol en natuurlijk ritselend geluid wanneer je door de strengen loopt.


Vliegengordijn bamboe

Sommige vliegengordijnen zijn zelfs prachtig als wanddecoratie door hun warme, naturelle look of artistieke tekening. Dit bamboe vliegengordijn biedt een handige oplossing om vliegende insecten buiten te houden, maar kan ook puur decoratief gebruikt worden. De compacte bamboestukjes houden niet alleen insecten buiten, maar zorgen ook voor privacy en isolatie terwijl de deuropening goed toegankelijk blijft. Deurgordijn gemaakt van bamboe buisjes die met metalen haakjes gekoppeld zijn.


Een uiterst decoratief gordijn dat aan zijden geschilderd is. Ook geschikt als vliegengordijn indien dit niet intensief gebruikt wordt. Maar voornamelijk bedoeld als deco gordijn. Geen garantie tegen verkleuring.


Eenvoudig online bestellen. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Vliegengordijnen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker!


Je bent op zoek naar een vliegengordijn , maar waar kun je dan terecht? Natuurlijk kun je naar het dichts bijzijnde woonwarenhuis gaan, naar de bouwmarkt of de Blokker. Echter zul je daar maar een paar vliegengordijnen aantreffen en moet je een keuze maken uit een heel schaars aanbod. Dan is dit exemplaar gemaakt van bamboe misschien wel iets voor jou.


Vliegengordijn bamboe

Dit deurgordijn bestaat uit strengen en heeft een afmeting van 90x2cm. Je kunt deze gemakkelijk bevestigen aan de deur dankzij de vier lusjes die bovenaan het gordijn bevestigd zitten. In ons assortiment vind je tientallen vliegengordijnen in verschillende kleuren, symbolen, maten en materialen. Voor iedere smaak en interieur is er dus een passend vliegengordijn te vinden.


Van dierensymbolen tot een gordijn voor in de caravan en van draadjesgordijnen tot de vliegengordijn magneet, je vindt het allemaal bij ons. Je kan kiezen voor een standaard bamboe vliegengordijn in verschillende maten, maar er zijn ook tal van geverfde bamboe vliegengordijnen. Met een vliegengordijn houd je vliegen en andere vliegende insecten – zoals wespen, hommels en bijen – eenvoudig en op diervriendelijke wijze buiten de deur. Bijvoorbeeld voor je achterdeur, schuifpui, keukendeur, balkondeur of caravandeur. Wij hebben voor elke deur het perfecte vliegengordijn.


Vliegengordijn bamboe

Het voordeel van een vliegengordijn is dat je deze niet als een deur open hoeft te doen maar er gewoon doorheen kan lopen. Het gordijn valt vervolgens vanzelf weer op zijn plaats. Wil je dat het vliegengordijn een nog betere werking heeft dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een magnetisch vliegengordijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts