dinsdag 3 juni 2014

Foliatec remklauw verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Profiteer nu van extreem inkoopvoordeel met onze eigen Super Deals. Het grootste assortiment A-merken.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Met remklauw verf kunt u uw remklauwen voorzien van een mooi kleurtje.

Over het algemeen genomen zijn de felle kleuren erg populair, zeker rode remklauwen zijn populair. Maar er zijn nog veel meer kleuren remklauw verf verkrijgbaar zoals fel geel, groen, blauw, zwart en goud. Remklauwen verven geeft uw auto en motor niet alleen een sportieve en dynamische uitstraling maar het beschermt de remklauwen ook tegen roestvorming en chemicaliën. Door het verven van de remklauwen krijgen ze een glanzende uitstraling waardoor ze ook goed te reiningen en schoon te houden zijn! Foliatec hittebestendige remklauw lak,alles wat je nodig hebt in set.


Zelf je remklauwen een kleurtje geven is goed zelf te doen! Met een complete set remklauwverf in jouw gewenste kleur kan je op een zonnige zaterdagmiddag je remklauwen bij de rest van de styling van je auto betrekken. Kies voor een opvallende en geheel afwijkende kleur.


REMKLAUW VERF POWER GROEN. De lak blijft jaren en jaren op de remklauwen zitten, ook als je deze regelmatig met velgenreiniger schoonmaakt. Het enige verschil tussen beide merken is het aanbod in verschillende kleuren en bij Foliatec krijg je een staalborstel meegelever RaidHP heeft deze staalborstel niet en is daarom ook wat goedkoper. Volgens de verf instructies op het blikje hoeft het niet, maar je krijgt een veel beter resultaat. Gebruikt je een spuitbus dan is er geen andere optie.


Maar waar moet je allemaal op letten als de remmerij van een likje verf gaat voorzien? Een schone, vetvrije remklauw is een must voordat je te werk gaat. Met deze set van Foliatec heeft u alles om direct te kunnen starten.


Alles in één set om uw remklauwen een mooie power groene kleur te geven!

Een schuurborstel en ontvetter om het oppervlak te reinigen om daarna de effectieve kleur aan te brengen met een borstel. Dankzij de verfborstel kan u heel eenvoudig en precies de remklauw verven waardoor demontage niet nodig is. De foliatec remklauw schilderen kit is de best verkopende remklauw schilderij kit in de wereld! Omdat de remklauwen niet mooi zijn, er voor gekozen deze matzwart te lakken met een 2componenten lak van foliatec. Deze is chemicaliën, corrosie, olie en hittebestendig.


De verf dekt goe en vloeit lekker. Er zit ruimschoots genoeg in voor remklauwen , ik hield nog een boel over. Maar goe na uur is het uitgehar dus je kunt het niet. Hiervoor kun je speciale remklauw lak gebruiken.


Je kunt ze spuiten of schilderen, spuiten vraagt iets meer vaardigheid. Rode remklauwen zijn populair, hoewel de verf er in meerdere kleuren is. Zorg dat je voor verf kiest die hittebestendig is en maak de remklauw schoon en vetvrij voordat je gaat verven. Met deze remklauw lak geeft u uw remklauwen eenvoudig een andere kleur. VHT caliper paint is een zeer duurzame remklauw verf voor het spuiten van klauwen, remtrommels en aanverwante onderdelen.


Deze lak is hittebestendig tot 4graden en bestand tegen chemicaliën zoals remvloeistof. Ik ben vanplan om mn remklauwen te gaan spuiten. Aangezien de remmen goed warm kunnen worden , had ik bedacht om deze met kachel verf te gaan doen.


Ik wil ze namelijk niet in hoog-glans hebben of een felle kleur, maar mat zwart of donker grijs zodat ze gewoon wegvallen in de achtergrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts