maandag 30 juni 2014

Seiko bluetooth horloge

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Bluetooth horloges - Alle merken! Bekijk specs én de beste prijzen voor Seiko Horloges op Vergelijk.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Professionele horloges voor elke sportieve uitdaging.

De Prospex collectie bekijken. Seiko heeft een werkend prototype van een bluetooth horloge getoond. Het horloge staat in verbinding met een mobiele telefoon. Hierdoor kan statusinformatie over het mobieltje, zoals de batterij-indicatie en signaalsterkte, op het horloge worden getoond. Seiko is een van de weinige horlogefabrikanten ter wereld die in staat is om alle uurwerktechnologieën in eigen te huis vervaardigen.


De naam Seiko is afgeleid van het Japanse Seikosha wat letterlijk “Huis van Precisie” betekent. Bekijk de nieuwe Seiko horloges voor heren en dames.

Al is standaard niet helemaal het juiste woord voor deze omvangrijke collectie. De Seiko Quartz horloges hebben standaard een batterij. Modern en klassiek, sportief en trendy, alles is te vinden in het overweldigende quartz horloge assortiment van Seiko. Dit herenhorloge is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een roestvrijstalen vouwsluiting. In de zwarte wijzerplaat met rode accenten zit een solarcel.


De gegevens zoals tijd worden analoog en digitaal weergegeven. Dit horloge heeft lichtgevende zilverkleurige wijzers en een tijd. Dit slimme bluetooth horloge geeft niet alleen de tijd met alarmfunktie en de datum weer, maar u kunt er ook mee bellen en muziek mee luisteren.


Wanneer u wordt gebel is dit onmiddellijk op de Smart Watch te zien. Smartwatch Horloges vind je op Horloge. Specialistisch advies nodig?


De damescollectie van Seiko biedt aansprekende en elegante designs. Zo bestaan er Seiko horloges in het gou zilver of zijn ze er met een speciale horlogeband. Coutura of de Presage dameshorloge.


De dames Seiko horloges staan voor klassiek, sportief en zakelijk.

Deze zijn overigens ook perfect om casual te dragen. Ga voor de mooiste Seiko horloges op de website. Siebel Juweliers heeft een. De horloges van Seiko zijn van goede kwaliteit, hebben mooie designs en veel extra functies.


In de collectie van Lucardi zijn de Seiko horloges te koop voor dames en heren. De materialen die we aanbieden zijn leer, staal en zelfs titanium. Ze zijn stijlvol en tijdloos, een Seiko horloge om je.


Seiko Solar horloges voor dames en heren. Je hebt keuze uit klassieke Solar horloges , stoere horloges en sportieve horloges. Brandfield is officieel dealer van Seiko horloges. In onze online shop vind je Seiko dames horloges en Seiko heren horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop!


Hiermee nam Seiko een plek in tussen de belangrijkste merken in de horlogewereld. Seiko weet dus precies waar het mee bezig is, of het nu gaat om een quartz horloge , een automatisch model, kinetisch of solar horloge. Een Seiko laat je niet in de steek.


Op zoek naar mooie Chronograaf horloges Bekijk het grote assortiment van de beste merken en bestel direct online voor de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts