donderdag 26 juni 2014

Oozoo horloge junior

Oozoo Horloge op Vergelijk. Koop je Horloge nu bij Lucardi. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop.


De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50.

Betaal achteraf zonder extra kosten. Inmiddels is deze collectie kinderhorloges uitgebreid met horloges voor mensen met smalle polsen. Hierdoor hoeft de band niet ingekort te worden. Het merendeel van deze serie is unisex uitgevoerd. De collectie bevat modellen.


Fashion comes in first place, but obviously its just as important to display the right time. All straps are high quality genuine leather. OOZOO Horloge Junior Grey mm JR262.

Prima helder leesbaar en leuk jongens horloge. Op dit horloge staan de cijfers allemaal en helder leesbaar op de wijzerplaat. Het was erg lastig een goed leesbaar horloge te vinden deze is leuk, duidelijk en goed het loopt ook anderhalve maand na aankoop nog steeds prima.


NL Gratis verzending dagen bedenktijd Officiële dealer jaar garantie! Alle Horloge series vind je op beslist. Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën.


Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Online prijzen, snelle leveringen. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Geschikt voor dames en kinderen.


Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk mineraal glas. Het horloge heeft een stalen horlogekast en een donkerbruin leren horlogebandje. De band is gemaakt van leer. Je zal heel veel plezier hebben van dit horloge ! Dit horloge koop je veilig en eenvoudig in onze online shop. Alle riemen zijn hoogwaardig echt leer of van hoogwaardige siliconen.


Van stoere siliconen modellen tot modellen met leren riemen.

Let op de aanzet van jouw horloge. Als deze recht is hebben wij een horlogeband voor jou! Lees hier meer over een rechte aanzet. Naast de collectie voor dames is er ook een collectie herenhorloges van OOZOO.


If you want to use a properly functioning website, you must agree to this. Op deze wijze kan iedereen het horloge van zijn of haar keuze aanschaffen. De horloges hebben een beugel met insteker voor de gaatjes in de ban of een klik systeem die je snel en makkelijk zelf op maat kan stellen. Stoer vormgegeven jongenshorloge met stalen, matzilverkleurige kast en cognackleurige horlogeband. De witte wijzerplaat is voorzien van zwarte index en wijzer.


Neem contact met ons op of kom langs in de winkel. De horloge is voorzien van een Quartz uurwerk, mineraalglas en een kunststof horlogekast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts