woensdag 18 juni 2014

Hippe strijkapplicaties

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Bestel bij koopjesdrogisterij. De grootste collectie babyspullen! Babyspullen tegen de laagste prijzen.

Strijkapplicaties en stickers om zelf mee aan de slag te gaan, makkelijker dan je denkt! Met je eigen strijkbout en een hippe strijkapplicatie ziet dat shirt, kussen. Eigen ontwerp van de strijkprints ook mogelijk!


Met deze strijkapplicaties kan je zelf aan de slag gaan. Je kunt verschillende applicaties kiezen, ook kan je deze combineren om zo een uniek shirt te maken. Leverbaar als sticker en als strijkapplicatie ! Heb je nog een ander idee?


Wij hadden ze nog niet eerder gespot, deze originele stijkapplicaties van het merk Meri Meri.

De applicaties variëren van zomerse ijsjes, een hippe ananas tot stoere prints. Hippe Girls de webshop voor Hippe meiden! Een ruim assortiment met de hand gemaakte (haar)accessoires en de grootste collectie zilveren kinderoorbellen. Met strijkapplicaties (in het Engels ook wel patches genoemd) geef je een kledingstuk - bijvoorbeeld een spijkerjasje of een broek - weer een compleet nieuwe look!


De naam zegt het al: strijkapplicaties kun je ergens op strijken met het strijkijzer. Zoek je iets speciaals, laat het ons weten, we denken graag mee over je eigen velours strijkapplicatie ontwerp of eigen tekst. Je eigen kleding pimpen is makkelijker dan je denkt, maak met je eigen strijkijzer en een hippe strijkapplicatie een uniek shirt, kussen of tas! Ben Ik Hip verkoopt hippe tassen, lunchskins, koeltasjes en Doppers. Bekijk het bord Hippe strijkapplicaties van mooiionline op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Jas, Flaporen en Bedrukte shirts. Een shop vol hippe , stoere en zoete strijkapplicaties ! Met onze hippe strijkapplicaties ziet dat shirt, kussen of die tas er veel gaver uit. Maak een keuze uit onze folie en flock strijkapplicaties. Wij kunnen ook je bedrijfslogo naar wens ontwerpen met een strijkapplicatie ! In je online zoektocht naar een origineel cadeautje, hippe kinderkamerdecoratie, overblijfspulletjes of fleurige strijkapplicaties mag een bezoekje aan de webwinkel van BenIkHip zeker niet ontbreken.


Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen als je de shop bezoekt maar, maar wat een keuze biedt deze online conceptstore!

Kies jouw favoriete applicatie bij het kleding stuk en wij doen de rest. Lekker makkelijk en ook super leuk om cadeau te doen. Ook in een XL variant voor t-shirts en kleding voor volwassenen.


Met een strijkapplicatie uit het assortiment van BenIkHip maak je er iets unieks van. Bij de strijkapplicaties wordt een strijkinstructie gelever zo kan er niets meer misgaan. Naast onze eigen ontwerpen en ideeën staan we natuurlijk ook open voor je eigen inbreng!


Hoe leuk is het om met de toekomstige bruid geheel in style op stap te gaan. Je kunt de kleur van de strijkapplicatie aanpassen aan de kleur van het shirtje of jurkje wat jij in gedachten hebt, kies voor het hippe monochrome of de favoriete kleur van jouw kindje. Zeker weten dat je dat jouw kleintje dan een favoriet shirtje heeft de komende drie weken. BeschrijvingDe strijkapplicaties zijn bedoeld om zelf van een basic item iets moois te maken.


Deze hippe strijkapplicatie komt van het Belgische merk Chicken Rhytmn. Zij hebben een uniek aanbod geborduurde applicaties. Prachtige kwaliteit, mooie kleuren en originele designs. Bij VAN IKKE vind je de allerleukste zelf ontworpen strijkapplicaties voor decoratie of reparatie van kleding.


De keuze in full color applicaties is groot voor zowel jongens als meisjes, in bijv. Super leuk om kinderkleding mee te pimpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts