dinsdag 24 juni 2014

Passpiegels leenbakker

Er zijn verschillende soorten en maten spiegels beschikbaar bij Leen Bakker. Ook beschikt het Leen Bakker assortiment over spiegels in veel verschillende stijlen. Er zijn diverse staande spiegels te vinden in het assortiment van Leen Bakker.


Deze spiegel wordt geleverd in een witte, houten. Een passpiegel is naast praktisch ook enorm stijlvol als je voor het juiste exemplaar gaat.

Kies er eentje die past bij jouw interieur en je hebt niet alleen een echte eyecatcher in huis, maar je creëert ook een sfeervol hoekje in de slaapkamer. Handig om even te checken hoe je haar zit, maar ook super stijlvol in elke ruimte. Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer.


Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties. Bezoek één van onze Leen Bakker winkels of bestel online. Als je er ruimte voor hebt, kun je kiezen voor een staande spiegel.

Een plakspiegel is een goeie optie als je ruimte wil besparen of wanneer je het oppervlak onder de spiegel niet wil of kan verstoren. Heb je een wandspiegel, een vrijstaande spiegel of een ingebouwde spiegel voor je kast of toilettafel nodig? Goedkope spiegels: de mooiste wandspiegels en passpiegels. Bekijk ons uitgebreide aanbod op IKEA.


Vind hier je passpiegel , houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil. Wil je de ruimte groter laten lijken? Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst. Deze passpiegel met houten lijst is eenvoudig op te zetten in de woon- of slaapkamer. De lijst heeft een metaal-look.


De spiegel heeft een degelijke standaard waarmee hij goed blijft staan. De afmeting van de spiegel is 34. Laat je op deze pagina inspireren door onze selectie van stijlvolle passpiegels. Met voor iedere stijl de juiste spiegel, van barok spiegels tot moderne spiegels.


Of wat denk je bijvoorbeeld van antieke spiegels? Zo heb jij voor je interieur de perfecte spiegel.

Bestel online of kom naar één van onze winkels. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Kwantum, daar woon je beter van! Onlangs een kledingkast gekocht bij leenbakker , waarbij er plakspiegels zijn geleverd. Passpiegel , uniek echte luik met kast, zeldzaam model SALE.


Deze plakspiegel heeft een eenvoudig, rechthoekig ontwerp van 105x27cm. Het ideale formaat voor een passpiegel waar je dagelijks je outfit even helemaal in kunt checken voor je richting je werk gaat. Wanneer de passpiegel wat verder van de paskamer af staat geeft dat u als verkoper een kans een advies te geven over de gepaste producten.


Hier vormt zich een verkoopkans door de klant dan iets anders te adviseren mocht het gepaste product niet naar de zin zijn van de klant. Een strategisch geplaatste passpiegel geeft u dus indirect meer omzet. Bij KARWEI hebben we een ruim assortiment aan spiegels in alle soorten en maten. Een wandspiegel neemt weinig ruimte in beslag en is altijd handig. Bij IKEA vind je wandspiegels in alle stijlen en afmetingen.


Groot en klein: kijk op IKEA. Een speciale spiegel voor je toilet past perfect boven een onderkast of fonteinmeubel van Bruynzeel of een ander merk. Badkamerspiegels vind je in alle maten, van grote passpiegels waarmee je jouw hele lichaam ziet, tot grote of kleine badkamerspiegels boven je wastafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts