dinsdag 24 juni 2014

Autolak wit

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Welkom op de lakstift webshop! Wij zijn gespecialiseerd in uw lakstiften, zowel in ral kleuren als autolak lakstiften.


Eenvoudig en snel uw spuitbus autolak bestellen bij Auto-lak. Op zoek naar een spuitbus autolak ?

Deze vindt u in onze webshop. Hier kunt u direct uw spuitbus autolak kopen. Wij leveren voor alle automerken autolak spuitbussen, in de kleur die u zoekt. Tevens hebben wij alle RAL kleuren in ons assortiment. CROP levert professionele autolak , zowel 1K als 2K lakken, als ook de fillers, primers, verharders, verdunners en non-paints.


Wij maken ook autolak op basis van een opgestuurd staaltje of door een check met de Spectrophotometer. Onze bussen worden op kleur gemengd met professionele STANDOX autolak.

Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner) en wordt daarna afgevuld met de gewenste lakkleur van STANDOX. Wij zijn al jaar actief op het gebied van (Sikkens) autolak en zijn dus een echte specialist. K Autolak is een lak die bestaat uit componenten.


Het eerste component is de autolak zelf en het tweede component de verharder die de 2K verf laat uitharden. UV-bestendig en bestand tegen chemicaliën. Witte Autolak koop je eenvoudig online bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Je kunt dus zelf op zoek gaan naar de kleurcode van je auto door te achterhalen waar in je auto je moet zoeken naar het VIN-plaatje. Als dit gelukt is kun je zelf bij ons de juiste autolak kleur bestellen door de autolak kleurcode in te vullen in de webshop. Wanneer u autolak wenst waarbij de kleur bij benadering voldoende is, bestel dan autolak DHZ in standaard spuitbus of lakstift.


Hiervoor heeft u een Motip bestelnummer nodig. Hoogglans witte acryl autolak in 400ml spuitbus. Motip Kompakt lak is een sneldrogende, duurzame 1K lak die eenvoudig te verwerken is.


De kleur is ontwikkeld om overeen te komen met diverse originele autolakken en zeer geschikt voor het bijwerken van beschadigd plaatwerk of het spuiten van nieuwe auto onderdelen zoals spoilers. Autolak in spuitbus in iedere gewenste kleur, zowel effen, metallic als parelmoer kleuren.

Uitsluitend afgevuld met hoogwaardige A-kwaliteit autolak. Dat betekent 1 kleurechthei hoge dekkingsgraa snelle droogtijd en de beste verneveling. Onze spuitbussen worden geleverd met de unieke breedstraal SPRAYMAX spuitkopjes. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


De grootste spuitbuswinkel van Nederland. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Prijzen zijn inclusief BTW. Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Ook voor de restauratie van oldtimers kunnen wij de juiste kleur maken.


Vervolgens kun je een krasvuller gebruiken of een scratsch remover om de boel wat egaler te maken. Middel diepe krassen wegwerken. Er zit een kras in de lak maar de kleur van de kras is nog niet wit.


Zoek op merk en model het kleurnummer of kleurcode van de auto,wij kunnen alle kleuren maken,ook als deze niet voor mochten voorkomen in onze kleurlijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts