woensdag 11 juni 2014

Taartschaal op voet

Shop vandaag nog pizzaborden! Servies voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou. Bespaar tot wel via kiesproduct. Rorstrand Mon Amie taartschaal op voet.


U kunt het gewenste artikel online bestellen in onze webshop.

Geïnspireerd door traditioneel blauw en wit design, is deze prachtige gebakschaal op voet in de Vintage Indigo-collectie de perfecte plek om uw zelfgebakken cake en taarten te presenteren. Meer van dit merk Meer van dit model. Schrijf de eerste review over dit product. Pip studio blushing birds taartschaal op voet 30. Cm - wit blushing birds zowel het bord als de voet van dit ronde witte taartpla.


Euro de taartschaal komt rechtstreeks uit frankrijk. Bekijk alles met taartschaal op voet ! Afhalen in het leuvense, verzending is mogelijk.

Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Deze witte taartschaal is ideaal als u uw taarten en gebak op aantrekkelijke wijze wilt presenteren. Ook is er een kunststof deksel verkrijbaar (CF154) die uw producten afdekt en langer vers houdt. Je kan de schaal op manieren gebruiken. Staant en opdekop, maar als je de schaal op de kop hebt is de voet hellemaal hol hij had van mij op de helft wel comleet gevuld mogen zijn, zodat je er dip in kan doen.


Vind taartschaal op voet op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. COSTA NOVA nieuwere taartschaal op voet. Omdat wij de laatste trends op de voet volgen, vind je hier altijd de leukste en nieuwste decoratie. Deze glazen stolp op houten plateau heeft.


Glazen taartschaal op voet , spiraalvorm Artikelnr: TSGG 3. Warm Flats Zachte Zool Indoor Floor Slippers Schoenen Grote voeten Flanel Thuis Slippers - Roze. Het ontwerp is gebaseerd op dauwdruppels in de morgenzon en valt op door de druppelstructuur. Het gekleurde glas is door-en-door gekleur waardoor het glas jaar na jaar de mooie kleur behoudt – ook na gebruik in de vaatwasser. De glazen parels op het design van de taartschaal matchen perfect bij zoetigheid. Bij de HorecaVoordeelshop koopt u eenvoudig en snel taartschalen en taartplateaus voor uw restaurant, bar of hotel.


Decoreer en plaats uw overheerlijke taarten op van onze taartplateaus en laat u gasten gasten verbaasd staan over uw bak kunsten.

Op een buffet kan een mooie taart niet ontbreken maar hoe presenteert u deze op een sjieke manier ? Blokker heeft een ruime keuze in schalen en kommen. Nog in goede maar gebruikte staat. Er komen geen resultaten overeen met uw zoekopdracht Verwijder één of meerdere zoekopties om uw zoekopdracht te vergroten. Palladio Taartschotel – Op Voet – Met Deksel – cm.


Taartschaal met deksel van kunststof maat diameter en hoog prijs 5. Met zijn retro jaren vijftig styling is deze glazen taartschaal , staande op een chique glazen voet , een waar troonstuk voor al het lekkers je je gasten aan wilt. De stolp is gemaakt van duurzaam glas en de voet is gemaakt van hoogwaardig porselein. Met de gebakschaal voorzie jij jouw gasten op een elegante manier van een heerlijk stukje taart. Presenteer jouw taart op dit glazen plateau op voet.


De taartschaal is gemaakt van dik glas dat een streepjes releliëf heeft. Een plateau is een schotel op een standaar soms voorzien van een glazen stolp. Het wordt ook wel een taartstandaard of taartschaal genoemd.


Een taart etagère is gevormd door meerdere schalen aan een draagbare standaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts