dinsdag 24 juni 2014

Stelton design

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Designer Arne Jacobsen zusammenzuarbeiten, woraus z. Serie „Cylinda-Line“ resultierte. Dit merk probeert met al zijn producten de design -genen te prikkelen. Deze doelen vertalen zich in de producten die je in huis hebt staan. Prachtige design zuurlepel van stelton.


Sieraad op tafel, geschikt voor uitjes, augurken e,d. Ik verkoop dit omdat het over comple. De collectie die bij emma b. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


Emma Isolierkanne, Milchkännchen und Serviertablett auf Lager. Theo Schalen, Teebecher und Teekanne auf Lager. Zachte kleuren gecombineerd met vloeiende lijnen en het materiaal gebruik geven deze thermoskan een Scandinavische look.


Stelton design

Het RVS van de thermoskan heeft een mooie hoogglans afwerking. De serie omvat een thee en koffie thermoskan, unieke thermo kopjes, een thermo melkkannetje, suikerpotje en een praktisch design dienblad. Stelton zuurlepel, design artikel. De eenvoud van de cylindrische vormen, het geborstelde staal en de speciaal ontworpen handgrepen kenmerken de serie.


Droom jij er ook van een designklassieker op tafel te hebben staan? Deze waterkoker heeft een roestvrijstalen basis en een elegante greep van beukenhout. De waterkoker is 3graden draaibaar en daarmee geschikt voor links- en rechtshandigen.


Stelton design

Als jouw keuken al tijden een ondergeschoven kindje is ten opzichte van de andere kamers in jouw huis, kan dat nu verleden tijd worden. In goede staat klein hapje uit de schenktuit foto verzenden mogelijk maar wel voor ri. Zo goed als nieuw Ophalen of. Her er blandet innovative designprodukter med klassisk Erik Magnussens termokanne! De koeler is gemaakt van hoge kwaliteit gepolijst roestvrij staal en heeft een stijlvol, tijdloos ontwerp!


De serie legt de schoonheid vast van ijskristallen die zich vormen op ramen op een heldere en ijzige winterdag. Dankzij zijn nieuwsgierighei originaliteit en creativiteit heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het modernisme en de Deense design geschiedenis. Hij is gemaakt van kunststof waardoor je de buitenkant makkelijk schoonmaakt. De binnenkant is eenvoudig te ontkalken.


Surprising, innovative, best-in-class, high-quality Scandinavian design - the brand that tickles the design gene. Ergebnisse von Suchmaschinen! Hier vindt u alle items m. Danish design was an important ingredient in the companies foundation. This was no less than Arne Jacobsen.


Ontdaan van poespas en een beetje retro. Wij selecteerden onze favoriete kannen met het meest beeldbepalende ontwerp. Het merk heeft vele designprijzen gewonnen dankzij de innovatieve ontwerpen. De pot beschikt over een overtuigende elegantie.


Stelton design

Met deze pot schenk je een lekker kopje uit een chic designobject aan je gasten. De kan beschikt over een inhoud van liter en behoort tot een van de eerste producten van de Cylinda lijn. Hij is vrijwel helemaal uit één stuk gemaakt, alleen de uurwijzer beweegt zich los.


Doordat er verder geen behuizing om de klok heen zit lijkt hij te zweven aan de wand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts