maandag 9 juni 2014

Glitterverf muur

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Glitters zijn voor meisjes altijd al favoriet tijdens het knutselen. Dit kun je bereiken door glitterverf op de muur. Bovendien zorgt deze soort verf voor een romantische uitstraling!


Voor het mooiste resultaat kies je voor de beste metallic-, glans- en glitterverf van de hoogste kwaliteit.

Bij Praxis heb je een ruime keuze uit verschillende soorten verf. Selecteer jouw favoriete kleur en creëer het effect van jouw keuze. Verfmateriaal De muur in je slaap- of woonkamer schilder je het beste met een blokwitter. Deze muurvernis met glitters is ademen reukarm, sneldrogend en beschermt donker geschilderde muren tegen witte vegen en vervuling. Glitterverf muur is fantastisch voor in de kinderkamer.


Wil jij weten hoe je dit kunt aanpakken? Lees snel verder op vtwonen om inspiratie op te doen. Deze transparante substantie is GEEN lak dus geen glimmende laag op de muur.

Dit produkt is op waterbasis en biologisch afbreekbaar. Tip: Gebruik glitterverf in een ruimte of op een muur waar veel licht op valt, dit versterkt het effect. Koop je glitterverf op onze website. Op onze site Brico - BricoPlanit, kun je snel en eenvoudig vergelijken en kiezen uit ons assortiment glitterverf.


Muur verven met glitterverf Histor Highlights zijn een droom voor elke experimentele creatieveling. De highlights geven schitterende accenten aan je verfwerk – letterlijk en figuurlijk. De KARWEI Happy Colours muurverf mix glitter 5ml maakt onderdeel uit van de Happy Colours serie.


Dit is een speciale lijn verven die bedoeld is voor kinderkamers. De verf is geschikt voor toepassingen binnenshuis zoals voor muren , deuren en meubeltjes. Je kunt de verf rechtstreeks aan brengen op geschilderde muren of hout.


Brignola-Colori Luce glitterverf is geschikt voor muren en houten oppervlakken en is voorzichtig afwasbaar (schoon te maken) na weken droogtijd. Luce kan aangebracht worden met een Brignola roller of met (airless) spuitpistool. Ga jij voor een opvallende muur ? Wij zetten de beste metallic verf, glitterverf en special effect muurverf op een rij. Je geeft je verfwerk er een schitterend accent mee – letterlijk en figuurlijk. De Histor heeft een speciale lijn.


Voor glittermuren, metallic muren ed. Wat ik zou doen (maar ik doe ook vaak dingen die totaal niet goed uitpakken maar daar sta ik bekend om ) is de muur de gewenste kleur verven en daarna glitters met (doorzichtige) vernis in een emmer mixen en daar dan weer de muur mee verven.

Een kleurtje op de muur smeren kan iedereen. En het zou leuk zijn om eens iets unieks op de muur te verven. Maar welke kleur kies je nou? Misschien een leuke muurschildering of glitterverf. Hieronder vind je de leukste verf ideeën voor de kinderkamer.


In ons nieuwe huis zit er al glitter op de muur maar dat zie je alleen savonds bij lamplicht. Met transparante glitterverf tover je elke kamer of ruimte om tot een waar feestje. Je brengt het heel eenvoudig aan over een gekleurde wand waardoor er een leuk en speels effect ontstaat. Geef de slaapkamers van de kinderen of de muur in de gang een vrolijke en feestelijke uitstraling. Je kan zelfs een reeds geschilderde muur op een vleugje extra “energie” trakteren en hebt de keuze tussen kant-en-klare glitterverf en de soort die je zelf moet mengen.


Vermijd overmatig gebruik van glitterverf in huis. Buy Voordeelpakket glitterverf. Uw ambachten zullen extra-speciaal kijken met een vleugje glitter! Handige flessen mousserende verf in verschillende kleuren.


Bestel dan jouw verf online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts