vrijdag 27 juni 2014

Kunstboom olijf

Kunstboom olijf

De olijf kunstboom wordt gemaakt van een echte olijfstam. Deze stam heeft een unieke uitstraling, waardoor de boom er erg stoer uitziet. Klik op een afbeelding om het volledige project te bekijken. Door het kleine formaat van het potje waar deze standaard in geleverd word kunt u deze makkelijk overzetten in uw favoriete pot.


Schrijf de eerste review over dit product. Aantal: Bespaar Koop er voor € 14€ 121. Olijf kunstboom deluxe 1cm. Hier vindt u alle kunst olijfbomen van Easyplants. Deze mediterraanse soort kunstboom is al een lange tijd een indrukwekkende verschijning binnen onze volledige collectie kunstplanten en kunstbomen.


De boom is 270cm hoog, en wordt standaard geleverd in een plastic pot. Producten getagd met olijf kunstboom. Doe een bod en wie weet is deze voor jou.


Nagenoeg al onze kunstbomen zijn opgebouwd met stammen van echt hout behorend bij het soort kunstboom. Denk hierbij aan stammen van olijfbomen, bamboe, ficus lianen, etc. De takken en het blad zijn natuurgetrouw nagemaakt van zijde of kunststof. Daarnaast vindt u ook specifieke soorten kunstbomen zoals palmbomen, bamboe en kerstbomen in het assortiment van Easyplants kunstplanten. Bij Easyplants kunt u het hele jaar door terecht voor uw kunst kerstboom.


Wij bieden een groot assortiment nep kerstbomen aan, in verschillende prijsklasses en groottes. Wij maken gebruik van Cookies gebaseerd op uw voorkeuren. Door verder gebruik te maken van deze website accepteert u deze cookies en voorwaarden. Webwinkel voor kunstplanten, meer dan jaar verstand van kunstplanten.


Kunstboom olijf

Hoogwaardige professionele service. Mooie kunstboom voor binnen gebruik. Kunst olijf bolboom cm. Deze olijf boom is geschikt voor binnen gebruik, niet UV. Deze kunstbomen zullen niet van kleur verschieten en blijven fier rechtop staan.


De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


In de wintermaanden gaan termperaturen tot het nul punt goe daaronder kan de olijf wel wat hulp gebruiken door de pot, de stam en de kruin af te dekken als bescherming. De grootste uitdaging bij vorst is de uitdroging van de bladeren waardoor er heel snel bladeren zullen vallen. In de overige maanden is de olijf een echte sier maker. Veel olijven worden niet ingemaakt, maar door middel van persing tot olijfolie verwerkt, een vloeistof die zeer veel toepassingen heeft zoals voedsel, brandstof voor verwarming en verlichting, en medicijn.


De meeste mensen kennen het onderscheid tussen de groene en de donkere (zwarte) olijven. De groene olijven zijn eigenlijk de onrijpe vruchten. Kerstboom op z’n Kerstbest ∙ geen naalden meer in huis! Kerstballen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren.


Kunstboom olijf

De kleur groen is hier natuurlijk geen uitzondering van. Kerstbomen en kerstkransen zijn meestal groen en de trouwe helpers van de kerstman, de kerstelfjes, dragen groene pakjes. Ondanks dat een olijf niet tegen wateroverlast kan heeft hij toch behoorlijk wat water nodig.


Vooral in het voorjaar (als de eerste groeischeut er is) en in september (bij de tweede groeispurt) hebben olijfbomen extra water nodig indien dit niet valt in de vorm van natuurlijke regen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts