vrijdag 20 juni 2014

Michael kors gouden dameshorloge

Gratis verzending en betaal achteraf! Shop nu jouw favoriete dameshorloge van topmerken. Eerst passen, achteraf betalen! Shop bij Wehkamp de leukste dameskleding én laat je inspireren door de nieuwe collectie.


Michael kors gouden dameshorloge

Uiteraard zie je dat ook goed terug bij zijn uurwerken voor dames. Michael Kors horloges voor dames bij de Bijenkorf. De hoofdkleuren van de horlogecollectie zijn gou zilver en roségoud.


Zijn casual chique stijl herken je direct in de horlogecollectie. Je vindt hier van modern klassieke dameshorloges tot sportieve chronografen voor heren. De horlogekast en horlogeband zijn beide gemaakt van roestvrijstaal. Dit Gensmarthorloge is voorzien van een betere accu en heeft een 8gb geheugen voor meer apps en muziek.


Het horloge heeft een roestvrij stalen kast met een diameter van 33mm. De waterbestendigheid is 5ATM. Mocht er binnen twee jaar na aankoop iets met het uurwerk. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand.


Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Ben jij op zoek naar een horloge met de echte WOW-factor? De roségoudkleurige parel. Bestel op werkdagen of op zondag voor 23:uur ’s avonds en je kunt de volgende dag het horloge al dragen. Dat doe je bij Quickjewels.


Deze modellen kun je bijna niet weerstaan. Het dameshorloge heeft een diameter van 34mm. De wijzerplaat is parelmoer van kleur en dat past perfect bij de rest van het vrouwelijke design. Gouden dameshorloge van michael kors. Het originele doosje en extra schakels zijn inclusief.


Zo goed als nieuw Ophalen. Bezoek dan onze webshop, want je koopt je nieuwe dameshorloge gemakkelijk online bij Brandfield. Bestel het horloge voor dames voor 23:uur op werkdagen en je ontvangt het al de volgende dag in huis. Of geef een bijzondere vrouw in je leven eens een mooi dameshorloge cadeau. Achteraf betalen is mogelijk.


De diameter van de kast is mm. Dit horloge heeft een ronde, rosé gouden kast omringd met zirkonia steentjes. De kast is van staal en de band van staal. Dit merk onderscheidt zich door het gebruik van kleur, materiaal en design.


Deze horloges hebben vaak een klassieke look met een moderne twist. Voor de vrouw zijn de rosé gouden horloges populair, waar de mannenhorloges het goed doen met de klassiekere looks. Er is gebruik gemaakt van edelstaal met een gouden coating.


Michael kors gouden dameshorloge

Verder bevat dit horloge een chronograaf en een datumfunctie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts