woensdag 25 juni 2014

Behang kek

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Vind behang amsterdam het nu op Kensaq.


Ons behang , fotobehang, muurstickers en prints op hout zijn ontworpen met ziel en zaligheid. Style de kinderkamer en babykamer met deze unieke muurdecoraties. KEK Amsterdam houdt van mooie spullen.

Wij ontwerpen muurdecoratie die net even anders is. We leggen er onze ziel en zaligheid in. Daarom zijn onze producten verrassen verfrissend en een tikje eigenzinnig. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online!


Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Bestel je premium behang op maat snel en makkelijk bij Behangopmaat. Onze behangontwerpen zijn met ziel en zaligheid ontworpen en worden op maat gemaakt door één van onze designers. Nadat we eerder de spotlight op het snoep behang hebben gezet, is het nu de beurt aan een behang voor de jongenskamer.


Voor jongens die dromen over een stoere kamer, het zelf in elkaar knutselen van autos en robots en het liefs uitvinder willen.

KEK -amsterdam is nieuw, origineel, verfrissend en heel eigentijds. Verwen ook je huisdier met een leuk Kek kattenpandje en maak je kinderen dolblij met de XXL kleurplaten van Kek ! Deze vind je onder de categorie knuffels en spelen. Neem een kijkje bij behang voor de kids.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Echt design, geproduceerd in Nederland. Dit behang is uitgevoerd in multi en.


Snelle levering Scherpe prijs Veilig betalen met iDeal. Fleur de muren van je woonkamer of slaapkamer op met dit behang en geniet van een kunstwerk op je muur. KEK AMSTERDAM Botanical Birds Behang Black Met deze KEK AMSTERDAM Botanical Birds Behang Black geef je de kinderkamer een compleet andere look! Het behang bestaat uit rol met behangbanen die perfect in elkaar overlopen. Het behang is voorzien van een unieke print die de ruimte een stijlvolle uitstraling geeft.


Denk dan eens aan een behangpaneel. In plaats van dat je de hele muur vol behangt met een drukke print kun je met een behangpaneel een klein gedeelte van de muur behangen. Hierdoor oogt de ruimte minder druk, maar kun je de ruimte toch laten opvallen. Het Golden Age Flowers II behang van Kek Amsterdam is gemaakt van 1grams mat vliesbehang.


Dit is een ontzettend sterk, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar materiaal.

Behang Dutch Wallcoverings KEK Big Black en White Flowers III WP. Gratis behanglijm en kassakorting bij aankoop van Kek behang ! Javascript is uitgeschakeld. De producten zijn verrassen verfrissend en eigenzinnig, net zoals dit fantastische fotobehang voor in bijvoorbeeld een kinderkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts