dinsdag 3 juni 2014

Koekenpan klok

Specialistisch advies nodig? Ontdek onze uitgebreide collecties potten en pannen. Kies uit 5producten vanaf € 95. De Pan Klok is een kleine stijlvolle klok die er precies zo uitziet als een koekenpan.


Een geweldig cadeau voor fijnproevers!

In de keuken is een klok onmisbaar, maar deze leuke koekenpanklok (cm) is wel heel bijzonder en decoratief! Een échte koekenpan met duidelijk afleesbare cijfers en wijzers. Ook leuk als geschenk voor een (aanstaande) keukenprins of -prinses.


Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Makkelijk op te hangen of ergens neer te zetten. Deze metalen klok van Imperial Kitchen is gemaakt in de vorm van een pan.


De kleur van deze pan is rood. Aan de onderkant van deze koekenpan is het uurwerk bevestigd.

Deze klok is gemakkelijk op te hangen aan het oog in de steel. Deze grappige klok maakt je keuken in één klap een stuk vrolijker. Fleur uw keuken op met deze originele koekenpan klok waarin een heerlijk spiegeleitje ligt. Ook een leuk cadeau als u bij iemand te eten bent gevraagd! De wijzers hebben de vorm van een mes en vork.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Maar een gietijzeren koekenpan moet wel goed onderhouden worden voor een lange levensduur en is vaak zonder anti-aanbaklaag. Een keramische koekenpan heeft wel een anti-aanbaklaag. Het is een koekenpan die snel warm wordt, maar ook weer snel afkoelt. Ook kun je bij ons terecht voor een RVS koekenpan , stalen koekenpan of een kunststof koekenpan.


De laatste klokken trends. Shop het grootste aanbod koekenpannen online op beslist. Profiteer van de beste deal! SMART Uitgebreid assortiment retro koekenpannen Voor 22u bestel morgen al in huis JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Gave koekenpan klok van karlsson, de klok is gemaakt van een echte koekenpan aan de binnekant is het uurwerk en de batterij weggew.

Nieuw Ophalen of Verzenden. Objecten in zoekresultaten. Koekenpannen voor 22u bestel morgen in huis. Deze koekenpan wandklok zal niet misstaan uw keuken!


De originele koekenpan wandklok met een heerlijk spiegelei erop houdt de tijd nauwkeurig bij zodat je er zelfs de kooktijd aan kunt aflezen. Tijdens een diner aan de keukentafel zal deze fraaie klok veel bekijks trekken. Tevens hoeft u met deze klok in de buurt nooit meer een gerecht te lang in de oven te laten staan. Maak van je oude koekenpan bijvoorbeeld een nieuw huisnummerbord voor bij je deur.


Schilder de achterkant van de pan in een bepaalde tint met print en schrijf hier je huisnummer op. Een leuke landelijke touch aan je huis. Of verrijk je keuken met een beschilderde koekenpan , in de vorm van een antieke klok bijvoorbeeld. We hebben pannen in alle soorten en maten, van allerlei materialen.


Een aluminium lichtgewicht koekenpan voor een snelle tosti tot een speciale platte pannenkoekenpan. Klok kopen Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur? Bekijk dan bij Blokker het gevarieerde assortiment aan wandklokken.


Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts