maandag 30 juni 2014

Pure & original kleurenkaart

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Om een dealer in de buurt te vinden, kun je een kijkje nemen op onze dealerpagina. Hier vindt je een overzicht van alle dealers per provincie in Nederlan of in het buitenland.


Ster dealers hebben alle verf op voorraad. Kies uit kalkverf, krijtverf of onze unieke betonlook verf.

Bezoek een van onze dealers. Onze hand geverfde kleurenkaart is beschikbaar bij uw dealer. Bestel hem hier gratis in de webshop. Hierbij kunt u onder andere denken aan het maken van een moodboard. Hierdoor kunnen kleuren mogelijk iets afwijken.


Kleuren getoond op uw beeldscherm kunnen afwijken met de kleuren in werkelijkheid. De kleuren op onze kleurenkaart zijn authentieke kleuren en handgeschilderd in de Classico krijtverf. Deze kleurenkaart wordt u gratis aangeboden exclusief eventuele verzendkosten.


De Pastilles op de kleurkaart zijn handgeschilderd in de Classico Regular (de originele krijtverf).

Andere verfsoorten kunnen in kleur iets afwijken. De kleuren op het scherm zijn niet de kleuren zoals in werkelijkhei daarom raden wij aan om eerst de hand-geschilderde kleurenkaart te bekijken. Zoek naar krijtverf kleuren op de nieuwe KensaQ. Onze kleurenfolder is gratis af te halen bij onze dealers.


Wij geven gratis verfkleuradvies met hierbij een gratis handgeschilderde kleurenfolder. Welke kleuren en verfsoorten geven nu net dat speciale effect dat je zoekt? Vullen deze kleuren elkaar aan of juist niet?


Vol van kleur, super mat, afwasbaar. Voor meer PO kunt u in onze webshop terecht. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Eenvoudig online bestellen. Pure and Original kleurenkaart.


Voorkom dan teleurstelling en doe je aankoop bij een dealer van ons, en laat geen andere verf inkleuren met onze kleuren. De kwaliteit, eigenschappen en uitstraling van onze verf wordt bepaald door zowel de basis, als de pigmenten. Let wel op de kleuren kunnen afwijken van de hand geschilderde kaarten. Computer schermen tablet’s of. In onze winkel kunt u alle kleuren op handgeschilderde stalen bekijken.


Heb je een kleuradvies nodig? De stalen zijn geverfd in.

Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Specialistisch advies nodig? Is de kleurenkaart te klein? In handige kleine potjes van 100ml en dus erg geschikt voor kleine projecten als lampvoeten decoreren.


Kijk hieronder voor de kleuren. Al onze verven worden in België gemaakt, met respect voor mens en natuur. De kalkverf en krijtverf hebben een zeer hoog rendement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts