maandag 2 juni 2014

Glas met zonwering

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Kies uit 7producten vanaf € 70. Jaloezie Glas is isolatieglas met jaloezieën tussen glas. De jaloezieën die speciaal ontwikkeld zijn om tussen isolatieglas te verwerken voldoen aan de strengste eisen van de hedendaagse bouw en worden door de deskundige specialisten van De Wolk Glas ingebouwd tussen het dubbel glas.

Het is een product van Nederlandse makelij van gerenommeerd glasproducent Stolker Glas. InBlindz heeft in de loop der jaren een kwalitatief uitstekende reputatie opgebouwd en we garanderen een betrouwbaar en toekomstbestendig product. De zonwering kan niet beschadigen tussen het glas en is daarom veel duurzamer dan luxaflex zonwering voor het raam.


Het plaatsen van zonwering in uw isolatieglas is mogelijk bij verschillende soorten binnenzonwering, zoals rolgordijnen, plisségordijnen, duettegordijnen of jaloezieën. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten glas. Maximale overspanning op staanders. Zonder meerprijs keuze uit standaard kleuren. Andere kleuren mogelijk tegen meerprijs.


Wesdijk Homestyle terrasoverkappingen is specialist in terrasoverkappingen glas met zonwering. Zonwering , screens, glazen wanden, spiekozijn. Een terrasoverkapping glas met zonwering biedt u bij iedere weersituatie een optimaal beschermd terras tegen regen, wind en warmte. Voor een normale zonwering of losse jaloezieën en gordijnen dien je een hele installatie op te hangen.


Omdat het bij combiglas in het glas verwerkt is bespaar je daarmee ruimte. Ook hoef je geen rekening meer te houden met de afstand tussen de gordijnen en een kiepraam. ScreenLine voor bestaande kozijnen.


Speciaal voor bestaande kozijnen is er ook zonwering tussen het glas ontwikkeld dat. Lees hier of zonwerend glas een goed alternatief is voor zonwering.

Zonwerend glas is glas dat is voorzien van een zonwerende coating. Deze coating zorgt ervoor dat het zonlicht geabsorbeerd of weerkaatst wordt. Hierdoor filtert zonwerend glas tot wel procent van de warmte in vergelijking met standaard dubbel glas. Dankzij de ingebouwde zonwering beschermt u zichzelf tegen felle zonnestralen en geeft u uw terras het gewenste klimaat.


Bij Kroezon vindt u alleen de allerbeste merken. Daarom kunnen we onder andere een Verano terrasoverkapping van glas met zonwering bij u installeren! Neem contact met ons op of bezoek een van onze showrooms voor meer informatie. Drie verschillende types zonwering.


De zonwering tussen het glas is een compleet raam wat in de plaats komt van een regulier raam. Daarnaast zorgt zonwerend glas er voor dat de energiekosten worden verlaagd omdat op zonnige dagen de airco niet op volle toeren hoeft te werken. Wanneer je het zonwerend glas tot slot hebt geplaatst dien je geen gebruik meer te maken van een andere zonwering waardoor dit de uitstraling van je woning niet op negatieve wijze zal beïnvloeden.


Want mocht het glas van de veranda ooit breken, dan worden de scherven door de plastic tussenlaag vastgehouden. Veranda terrasoverkapping met een scherpe prijs. Zo krijgt u een veranda met een scherpe prijs en optimale vormgeving en kwaliteit.


Met pergola zonwering gaat u warmtestraling en fel licht tegen. De onderzonwering van Tuinmaximaal heeft een speciaal ontwikkeld zonweringsdoek van kunststof, gewoven met aluminium draden. Hierdoor reflecteert dit unieke type zonwering van het zichtbare licht en maar liefst van de warmtestraling. Met een terrasoverkapping kun je niet alleen lekker lang buiten zitten, je vergroot ook meteen je woonruimte op een stijlvolle manier.


Dankzij de vele opties zoals verlichting of glazen wanden maak je van een overkapping een echte tuinkamer waarin je bijna het hele jaar lekker buiten zit! In de zelfdragende, volledig gesloten kast van de Brustor B 1veranda zonwering zijn alle elementen ondergebracht die een feilloze werking van dit unieke systeem waarborgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts