maandag 16 juni 2014

Auto interieur verlichting

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer. Voor de laagste prijs op Beslist.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

De grootste aanbieder van auto -accessoires in de Benelux. Bent u op zoek naar nieuwe interieur verlichting voor uw auto ? Als u op zoek bent naar nieuwe interieurverlichting voor uw auto dan bent u bij ABC-Led op het juiste adres! Met ons uitgebreide assortiment LED auto interieur verlichting hebben we voor ieder wat wils. Een comfortabel interieur , voorzien van alle gemakken, is dan geen overbodige luxe.


U kunt de LED auto interieur verlichting RGB bedienen met de afstandbediening. Keuze uit kleuren en verschillende wisselende kleuren standen. Eenvoudig aan te sluiten via de aansteker van de auto.


Zorgt voor een warme sfeer in de auto.

Vier strips te verdelen over de auto. Zelf naar wens te monteren via een plakstrip op de achterzijde van de. Koop en verkoop interieur verlichting auto eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Met deze mm festoon Can Bus leds kun je de zwakke gele gloeilampjes van het interieur van je auto vervangen door mooie felle witte interieur leds. Deze leds zijn zeer energie zuinig en hebben tevens een veel langere levensduur. Verlichting voor 22u bestel morgen in huis. Duizenden lampen op voorraad.


Deze helder witte LED auto -lampen zijn ter vervanging van uw originele halogeen interieurverlichting en kunnen geplaatst worden in elk voertuig. Wij beschikken over TW5W, TW16W, BA9S H6W, BAX9S H6W, BAY9S H6W, 28MM C5W Festoon, 31MM C5W Festoon, 36MM C5W Festoon, 39MM C5W Festoon en 41MM C5W Festoon LED auto -lampen. Autolampen al vanaf €04.


Installatie verliep heel vlot. De led lichtjes bevallen prima. Al leunt de kleur wit niet helemaal naar spierwit, maar eerder naar ijzig blauw aan. Werkt op de beat van de muziek.


Als je NEON- verlichting installeert valt jouw wagen zeker op in het donker. Het grote voordeel is dat je niet je hele auto hoeft aan te passen als je NEON wilt gaan gebruiken. Deze verlichting kan overal gemonteerd worden op je auto en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Onder de auto zie je NEON- verlichting het meest. LED verlichting voor de auto is door de vele voordelen sterk in opkomst. Alle autoverlichting op Beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts