donderdag 5 juni 2014

Prijs mdf

MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm. Ideaal voor binnenhuis toepassingen. MDF is een plaatmateriaal wat goed bewerkbaar en mooi af te werken is. Zo gaat frezen, schuren, schaven, boren en zagen heel gemakkelijk. Voor tal van klussen binnenshuis, maar ook op een beschutte plek buiten komt MDF goed van pas.


Kies voor MDF 18mm, MDF zwart, MDF wit of MDF onbehandeld.

Heb je geen vervoer bij de hand? Het kan voor ontelbare projecten gebruikt kan worden. MDF platen laat je eenvoudig thuisbezorgen. MDF is de afkorting voor medium density dat naar de middelharde dichtheid refereert.


MDF laat zich makkelijk bewerken en is een goedkoop alternatief voor hout. Wel, om de juiste MDF -platen te kopen, kijk je best even welk meubel je gaat maken en waartegen je platen zoals bestand moeten zijn. Met deze info maak je meteen ook de slimste keuze. MDF is niet vochtbestendig en kan daarom alleen binnen worden toegepast.


MDF -platen zijn verkrijgbaar in variërende afmetingen en veel verschillende diktes.

Dat biedt voor elke klus de juiste MDF -plaat. Wil je een boekenkast van meter hoog bouwen, ga dan voor een dikke MDF -plaat zodat hij al je boeken aankan. Op deze houtvezelplaat kan genageld en geschroefd worden. Deze plaat is eenvoudig te verzagen en is ideaal voor meubels en binnenschrijnwerk. MDF is één van de meest populaire soorten plaatmateriaal.


De platen zijn niet vochtbestendig. Dit maakt dat het materiaal gemakkelijk te bewerken is. MDF 244x122cm 18mm is een populaire decoratieplaat. Door de dichte en gelijkmatige verdeling van de vezels is MDF uitstekend te bewerken. Door het gladde oppervlak krijgt u al snel een strak en netjes afgewerkt resultaat.


Dat betekent dat het op een duurzame wijze is geoogst, zonder schade aan het bos toe te brengen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. MDF is buigzaam, splintert niet, is geschikt voor verlijming en is daarnaast extreem duurzaam met een hoge slijtvastheid.


Bezoek onze webshop en bestel online. MDF bestaat uit samengeperste houtdeeltjes en maakt talloze interieurinrichtingen mogelijk. MDF plinten, massieve plinten, architraven en plintneuten. MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken.


Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken.

Wat tijdens het klussen niet mag ontbreken is plaatmateriaal. Plaatmateriaal kopen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts