woensdag 11 juni 2014

Rolgordijn buismotor

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Onze adviseur Kevin helpt u graag. Altijd een passende oplossing door maatwerk.


Begin nu met besparen van kosten met onze buismotoren. Goedkoper Dan In De Winkel.

Somfy buismotor type LT 28-B(met nokje) Volt DC Nm. Rolgordijnen met een buisdiameter van mm. Bij Brel vindt u onze ontwikkelingen op het gebied van motoren voor zonwering en rolluiken, maar nu ook voor binnenzonwering zoals rolgordijnen , plissé, honey-comb en jaloezieën en ook vouwgordijnen en gewone gordijnen.


Met daarbij een assortiment dat afgestemd is op eenvoudige montage en installatie en een gemakkelijke bediening. Elektrische raamdecoratie vind je bij Somfy. Deze Motor is ook uit te voeren met Adapter en meeneemringen van 32mm.


Zo maak je zelf een elektrisch rolgordijn Elektrische rolgordijnen zijn vaak duur. En dat is jammer en niet nodig.

Het is jammer want de gordijnen bieden veel. Een buismotor voor rolluik, zonwering of rolgordijn is een langwerpige elektromotor die zorgt voor een elektrische bediening. Ze worden geplaatst in de holle as van de rolluik of zonwering. De buismotor wordt vervolgens gekoppeld met de as door middel van een adapter.


Er zijn buismotoren te koop met in een bedrade en draadloze variant. Door uitvoerige duurproef testen is gebleken dat de buismotoren van Tumoco een lange levensduur hebben. Wij geven dan ook maanden garantie op de ombouwpakketten. Met de buismotoren van Tumoco maakt u eenvoudig een rolluik, zonnescherm of screen elektrisch. Hulp nodig met het bepalen van de juiste buismotor ? Buismotoren : Buismotoren voor zonwering.


Twijfelt u welke buismotor u nodig heeft? Een losse buismotor is handig als u de oude buismotor met precies hetzelfde type gaat vervangen en verder alles nog goed is. Ook kun je zo veel geld besparen, omdat ingebouwde motoren in compleet geleverde producten uit de fabriek vaak duur zijn.


Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Automatiseer uw rolluiken en zonweringen met de stille buismotoren van Raamdecoland. Zo kunt u vanaf nu eenvoudig uw zonweringen en rolluiken elektrisch bedienen. Bij de aanschaf van buismotoren kunt u kiezen tussen schakelaars of een afstandsbediening om de buismotoren te bedienen. Welke u ook kies, u ervaart veel gemak. Ons assortiment van buismotoren voor rolluiken, rolgordijnen en meer Hieronder vind je een overzicht van de verschillende motoren en prijzen.


Met deze stille buismotor voor rolluiken (met kleine buis) maak je het rolluik op eenvoudige wijze elektrisch bedienbaar. Ditzelfde gestel zorgt voor de stille loop en een vloeiende beweging. Met buismotoren kunt u onder andere uw zonwering en rolluiken elektrisch bedienen. Onze buismotoren zijn geschikt voor allerlei soorten rolluiken en zonneschermen.


Door een buismotor te plaatsen in de zonwering, kunt u uw oude bestaande zonwering automatiseren. Ze maken het mogelijk om rolluiken en zonnescherm elektrisch te bedienen. Dit wil zeggen via een afstandsbediening of knop in plaats van manueel aan een koordje te trekken. De Somfy Sonesse WF RTS buismotor is een zeer stille motor met interne oplaadbare Li-Ion batterij.


De motor is geheel weggewerkt in de buis van het rolgordijn. Alleen de motorkop is zichtbaar waar ook het oplaadpunt op aanwezig is. Of bezoek één van onze winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts