maandag 4 juli 2016

Afdekdopjes wit

Afdekdopjes wit

De dopjes en afdekkapjes hebben trouwens niet alleen een decoratieve functie. Ze voorkomen dat iemand zich bezeert aan de vaak wat minder gladde ijzeren of stalen accessoires en ze helpen ook voortijdig roesten voorkomen. Je vindt bij ons een ruim assortiment afdichtdoppen in verschillende kleuren en maten. Afdekkapjes vind je in het assortiment van HORNBACH.


Voor het mooi en goed afwerken van jouw project, maak je gebruik van deze afdekkappen. Zij laten lelijke gaten, waar bouten en moeren geplaatst zijn, verdwijnen. De afdekkappen zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar.


Met de GAMMA afdekkap universeel schroef PZwit stuks is ideaal om aangebrachte schroeven achter te verbergen. Met deze witte afdekkap werkt u een universele schroef weg. Hierdoor maakt u uw klusobject helemaal af. Kortom, de GAMMA afdekkap universeel schroef PZwit stuks komt goed van pas als u met universele schroeven werkt. Gebruik dan deze GAMMA afdekkap compactplaatschroef wit stuks.


Deze witte afdekkappen zijn bedoeld voor het afdekken van spaanplaatschroeven en compactplaatschroeven. Je kunt de kappen heel makkelijk met je handen op de schroeven drukken, je hebt hiervoor dus geen extra gereedschap nodig. Het resultaat is dat de kop van de schroef mooi wordt weggewerkt.


Een brede verscheidenheid aan afdekdopjes wit -opties zijn voor u beschikbaar, zoals stomerij, wasbaar en eco- vriendelijke. Ook kunt u kiezen uit metalen, plastic en hars afdekdopjes wit. En uit plating, bedekt afdekdopjes wit. En of afdekdopjes wit schacht is. Wanneer u deze combineert krijgt u dus een clickwaste en wastafel met eenzelfde uiterlijk en materiaalkeuze!


Afdekdopjes wit

Afdekdopjes of sierkapjes worden toegepast ter afwerking van diverse schroefkoppen op bijv. De diverse beschermdoppen zijn bijzonder geschikt voor het afdoppen van gaten, boringen en schroefdraad gedurende (nat)lak-, galvano-, poedercoaten, Galvano of straalbewerkingen. De rodykap heeft een ringetjes aan het kapje vast en is verkrijgbaar in het wit en zwart. De kappen zorgen voor een professionele afwerking aan bijvoorbeeld meubels die je net in elkaar hebt gezet. De afdekdopjes van Dometic zijn eenvoudig aan te brengen op een kookplaat of combinatie.


Vanaf nu te koop bij De Wit Schijndel, de nr. De Cramer afdekdopjes van Dometic zijn per stuks verpakt. Deze dopjes zijn zowel online als in de winkel verkrijgbaar bij De Wit Schijndel. Geschikt voor alle spaanplaatschroeven met normale, plat verzonken pozidriv kruiskop nummer 2. Indien u (jaarlijks) hogere aantallen wenst kunt u een offerte aanvragen of telefonisch contact. De ronde afdekkapjes zijn bedoeld voor Tschroefkoppen.


Kortoeen kleine moeite om uw klus helemaal af te maken. IKEA - VARIERA, Afdekplaatje, wit , Geeft je keuken een complete en afgewerkte look door de onbenutte boorgaten af te dekken. Eenvoudig te monteren - de plug alleen licht indrukken met je vinger.


Verbergen alle boorgaten in de vitrinekast of de open kast. Voor alle producten met gaten van mm. Afdekdopjes schroeven, verkrijgbaar in diverse kleuren, de diameter is 12mm, passend op schroeven met kopboring.


Als de schroeven welke u af wilt dekken voorzien zijn van een kopboring, dan kunt u de dopjes gewoon in de schroeven steken. U kunt de dopjes direct gebruiken. KARWEI afdekkapje wit (stuks) kopen?


Nu te koop: de Kunststof screen afdekdopjes , stuks (zuiver wit ) zonwering algemeen van het merk Aluparts. Koop deze of andere zonwering algemeen aanbiedingen goedkoop bij Aluparts, hët adres voor zonwering algemeen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts