donderdag 28 juli 2016

Harol rolluiken

Steven en Cindy woonden in een appartement met verouderde rolluiken. Vandaag voelen ze de échte meerwaarde daarvan. Betere isolatie, meer privacy en minder schlagermuziek. Zoals meer genieten van elke kamer. Rolluiken moeten handig zijn, en gemakkelijk om te installeren.


Tijdens de bouw of later bij een renovatie.

Onze rolluiken sluiten naadloos aan bij je woning, welke stijl je ook kiest. Wanneer u een rolluik met handmatige bediening heeft, komt er veel druk te staan op het. Harol rolluiken herstellen? Wij maken immers buitenstructuren die het zomerseizoen verlengen en de lente vervoegen. Pergolas, vouwdaken, lamellendaken.


Het is ook iemand die je kan raadplegen bij vragen. Iemand die je bouwplannen beoordeelt en die meedenkt over oplossingen. Zelfs al is dat jaren later.

Plaatsing door specialisten. Een kwaliteitsvol product vraagt om ervaren installateurs. Bij elektrische rolluiken kan het zijn dat uw automatische bediening niet meer goed werkt of uw rolluikmotor defect is. Verschillende soorten rolluiken.


Het bedrijf is ook wereldwijd een grote speler, met export naar Australië, het Midden-Oosten, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitslan Nederland en Scandinavië. Bent u op zoek naar rolluiken in Breda? Een van onze rolluiken de Alu3 heeft een super kleine oproldiameter als standaard. Uw huis is dé plek waar u zich op uw gemak moet voelen. Veiligheid speelt daarbij een essentiële rol.


Ze fungeren als een stevig pantser voor uw raam. De lamellen zijn dubbelwandig en 1 volgeschuim voor stevigheid en isolatie. Heroal rolluiken worden standaard voorzien van stevige ophangveren, waardoor het van buitenaf opduwen van het rolluik onmogelijk is.


Tevens worden al onze Heroal rolluiken voorzien van arreteerblokjes aan de zijkanten van het pantser. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Bij zowel nieuwbouw als renovatie kiezen heel wat (ver)bouwers voor rolluiken als aanvulling op hun buitenschrijnwerk.


Schepers NV te Limburg - HAROL specialist Schepers NV te Limburg is reeds jaren gespecialiseerd in alle HAROL -producten en profileert zich als volledig afwerkingsbedrijf. Als HAROL -specialist beschikken wij over een zeer uitgebreid gamma aan rolluiken , zonwering, sectionale poorten,. Makkelijk te bedienen, beschermend tegen storende geluiden én inbraakwerend.

Bovendien zijn ze zowel bij nieuwe woningen als bij renovaties eenvoudig te installeren. Met heroal elektrische rolluiken volstaat het om op een knop te drukken om ze open of dicht te doen. Trekken aan het rolluiklint behoort dan ook tot het verleden. Elektrische rolluiken bieden echter meer voordelen dan automatische sturing.


Een degelijk, goed geplaatst rolluik zorgt namelijk voor een extra barrière waar inbrekers niet zomaar doorheen raken. Tegelijkertijd kan je er ook voor opteren om een timer bij te bestellen zodat de rolluiken op bepaalde tijdstippen kunnen bewegen zodat ze een bewoonde indruk geven bij afwezigheid. Prijzen rolluiken al vanaf € 110 hoge kwaliteit, lage prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts