woensdag 13 juli 2016

Strijkapplicaties tekst

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Strijkapplicaties teksten. Stoere, lieve en leuke teksten om je unieke shirt, tas of kussenhoesje mee te pimpen. Veel kleuren en maten mogelijk! Eigen ontwerp van de strijkprints ook mogelijk!


Bestel daarom meteen een old school strijkembleem. STRIJKAPPLICATIE - SUPER-MAMAOf tekst naar keuze ! Maak je eigen hippe T-shirt voor jou superheld met deze strijkapplicatie. Geef bij opmerkingen in het bestelproces de gewenste naam door.


Zoek je iets speciaals, laat het ons weten, we denken graag mee over je eigen velours strijkapplicatie ontwerp of eigen tekst. Je eigen kleding pimpen is makkelijker dan je denkt, maak met je eigen strijkijzer en een hippe strijkapplicatie een uniek shirt, kussen of tas! Javascript is uitgeschakeld. De allerleukste teksten om jou t-shirt mee te personaliseren. Hier vind je alle tekst strijkapplicaties.


Let op: Bij elke applicatie is de tekst uiteraard anders waardoor ook de verhouding kan verschillen. Eenvoudig op kleding, zakken of tassen te strijken. Indien je niet over een snijplotter beschikt, kan ik je helpen om je eigen logo, tekst of afbeelding om te zetten en voor jou te drukken.


Neem hiervoor contact met mij. Onze website maakt gebruik van cookies, we moeten dit officieel melden en vragen om dit te accepteren: Accepteren of klik Hier voor meer informatie. Verkrijgbaar in alle kleuren folie, neon, glitter, zilver en goud! Een strijkapplicatie met uw eigen tekst op regels.


Strijkapplicaties tekst

In verschillende formaten en kleuren leverbaar. De tekst zal gesneden worden uit kleur professionele flexfolie, hierdoor is een kleurencombinatie niet mogelijk. Het formaat dat u kan selecteren is de lengte van de langste regel tekst. Of kies van de leuke velours applicaties of strijkapplicatie letters van velours.


Maak in een handomdraai je eigen persoonlijke tekst , letters of cijfers. Do It Yourself Gewoon lekker zelluf doen! Wil je een strijkapplicatie met je eigen tekst ? De folie strijkapplicaties zijn van een dunne foliekwaliteit en voelen fijn en glad aan. Herbruikbare Sticker Kerst is een set van feestelijke kerst figuren die je kunt plakken op alle gladde oppervlakten.


Strijkapplicaties tekst

Zoals je tekst op hout kan overbrengen, zo kan je ook je eigen tekst op canvas drukken met flexfolie. Ik leg je hieronder uit hoe dat in zijn werk gaat. Meer info en handige tips heb ik voor je gebundeld en vindt je in een aparte blogpost over flexfolie snijden, pellen en persen. Zeker de moeite om even uit te checken.


Bij VAN IKKE vind je de allerleukste zelf ontworpen strijkapplicaties voor decoratie of reparatie van kleding. De keuze in full color applicaties is groot voor zowel jongens als meisjes, in bijv. Super leuk om kinderkleding mee te pimpen.


SUPER full color strijkapplicatie Ibiza pijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts