woensdag 27 juli 2016

Bert plantagie sale

Vind bert plantagie het nu op Kensaq. De Lente Mid Season Sale staat garant voor hoge kortingen en acties bij veel webwinkels. Bert Plantagie Salontafel prijzen vergelijken.


Bert plantagie sale

Bespaar tot wel via kiesproduct. Tijdloos Nederlands design meubilair. Het oer-Hollandse merk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat.


De bert plantagie collectie bestaat uit moderne eethoeken, banken en kastcollecties. Bert heeft veel kennis en ervaring meegenomen, maar heeft ook het roer grondig omgegooid met de bouw van een nieuw pand en de nieuwe naam. Sfeer, gezelligheid en uitstekend comfort tegen een zeer concurrerende prijs.


Een oer- Hollands merk met tijdloze design meubelen. Kleur is een van de uitgangspunten van het merk met de slogan ‘Color your. Bekijk alles met bert plantagie ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de belangrijkste meubelmerken in Nederland. Met de collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs vertaald het merk meubeltrends op geheel eigen wijze. De meubelen op deze pagina worden tegen een speciale prijs aangeboden. De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de stijlvolle, tijdloze ontwerpen. De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem.


Bert plantagie sale

Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen. Zo kies je voor een uniek en smaakvol interieur, dat rust en evenwicht in je leven brengt. Hij focuste op subtieledesigns en onmiskenbare kwaliteit. Het uitgangspunt is een verantwoorde en eerlijke keuze met als resultaat een herkenbare collectie. Stefan Steenkist en Roderick Vos zijn twee bekende designers die telkens weer een tijdloze en stijlvolle collectie weten te presenteren.


Vraag online eenvoudig een offerte aan of kom proef zitten in een van onze winkels. Uiteraard vindt u voorbeelden hiervan bij Brok Interieur. Stoelen voor de laagste prijs.


De eenvoud van de ontwerpen en het gebruik van oorspronkelijke, natuurlijke materialen zorgen voor een pure uitstraling in elk interieur. Daar is de Kiko Plus dan ook geen uitzondering op. Sterker nog, deze stoel heeft een nóg luxueuzere en vollere stoffering die zorgt voor extra body en daarmee comfort.


Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren. De moderne, strak uitgevoerde banken, tafels, stoelen en kasten combineren uitstraling met functionaliteit. En het is allemaal Nederlands design.


Bert plantagie sale

BPquick programma voor snelle levering van je eetkamerset. De collectie bevat zeer veel materiaalsoorten en kleuren en kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in maatvoering en randafwerkingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts