donderdag 14 juli 2016

Grote boedha

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Op zoek naar contactgegevens?


Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.

Grote boeddha tempelwachter,kleur diverse,thaise stijl,112cm hoog,nieuw,in a kwaliteit kunsthars,nieuw kijk ook eens bij mijn ande. En wat dacht u van sierlijke Boeddha ’s met water stromend uit een fontein en panelen om uw tuin of balkon mee op te fleuren. Ontdek de kleine en grote buddha beelden die wij voor binnen en buiten hebben en vrolijk uw tuin of balkon op met een fraai boeddha tuinbeeld. Mooie grote stenen zittende Boeddha met Buhmisparsha mudra.


De rechterhand omlaag met de vingers na. Voor een mooi Boeddha tuinbeeld ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment tuinbeelden en we blijven op zoek naar nieuwe aanwinsten. Een Boeddha is een genot om naar te kijken.


Hij zal je tuin opvrolijken, juist heel sereen maken of gewoon aankleden.

Onze (meeste) tuinbeelden zijn gemaakt van. Dit is een van de vele originele patronen die je in onze winkel kunt bestellen. Italiaans canvas strak gespannen op een zeer stevig houten frame. Een garantie voor levenslang genieten. Boeddhabeelden - Antieke, oude en originele Buddha beelden.


Eigen import vanuit Birma, Nepal, Indonesië. Prachtig grote zittende Boeddha met Vitarka mudra. De Grote Boeddha van Lushan is gemaakt van koper.


Het beeld heeft, inclusief de twintig meter hoge lotustroon, een hoogte van 1meter. Als het vijfentwintig meterhoge gebouw onder de lotustroon ook meegerekend wordt, bereikt de Grote Boeddha een totale hoogte van 1meter. Neem eens een kijkje bij onze boeddha.


Boeddha beelden mega aanbod - vóór 15:besteld = morgen thuis. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Complete privédagtour op het eiland Lantau inclusief de Grote Boeddha en Tai O (42) US$ 28per volwassene. Het tweede, goudkleurige standbeeld is met een hoogte van slechts meter minder imposant. Het is gemaakt van koper en gewijd aan de koningin van Thailand.


Al onze beelden zijn verzameld tijdens onze reizen naar Azië. Deze Boeddha helpt je bij eventuele zoektochten en brengt je veel geluk en welvaart.

Als je deze Boeddha regelmatig over zijn dikke buik wrijft zul je nog meer geluk ontvangen. Dit zal zeker geen ongeluk brengen. Het kopen van een Boeddha - een Buddha kopen voor iemand anders is natuurlijk ook een heel mooi gebaar.


Wilt u een mooie, originele of antieke Boeddha kopen dan heeft u bij ons een zeer grote keus. Of je nou op zoek bent naar een staande of zittende, de blije en lachende boeddha , kleine of dikke grote boeddhabeelden, met een bronzen of stenen look, in onze webwinkel waar je ook vele andere tuinbeelden kunt vinden, hebben we het allemaal te koop! Grote handgemaakte boeddha van massief donker lavagesteente met bronstint. Een vakkundig bewerkte boeddha , waarbij de mantel een extra draperie heeft over de rechterschouder. Zittend op een mooi bewerkte sokkel van lotusbloembladeren.


Het beeld kreeg de naam Tian Tan Boeddha omdat het gemaakt is naar het voorbeeld van Tian Tan, Tempel van de Hemel in Peking. Het is een van de vijf grote boeddhabeelden in China. De Tian Tan Boeddha zit vredig op een lotustroon boven een altaar en is omringd door acht kleinere beelden die goden of onsterfelijken voorstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts