vrijdag 29 juli 2016

Iphone ventilator

HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een mooie deal? Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Specialistisch advies nodig?

Morgen al in huis vanaf €23. Blijf koel met deze handige mini USB ventilator Deze mini ventilator kan eenvoudig worden aangesloten aan een USB-poort met de bijgeleverde USB-kabel. De ventilator heeft een magnetische basis en kan dus gemakkelijk bevestigd worden. Ideaal voor thuis of op kantoor. Verkrijgbaar in zwart of wit.


Dit artikel bestaat uit: x Mini USB ventilat. Afkoelen op het stran tijdens festivals of in een wachtrij? De hele dag door kun jij dus jezelf voorzien van een verkoelend briesje.

Je kunt zelf geen kleur kiezen. Het beschikt zowel over een Lightning als een Micro-USB connector. De mini- ventilator begint met draaien zodra u de ventilator inplugt.


De twee wieken hebben een diameter van centimeter. Sommige Apple producten hebben ventilatieopeningen waarlangs de ventilatoren koele lucht aanzuigen en hete lucht afvoeren. Zorg ervoor dat de ventilatieopeningen niet worden geblokkeerd zodat het apparaat de beste prestaties kan leveren.


De Apple TV 4K heeft een ventilator en een ventilatieopening aan de onderkant. Met deze handige fan heb je altijd een koel briesje bij je. Zeer eenvoudige werking, je plugt de deze mini ventilator eenvoudig in de Lightning-poort van uw toestel, en hij begint direct met draaien.


Met extreem warm weer is het voor sommige mensen maar beter om binnen te blijven. In deze periode hebben kwetsbare groepen zoals ouderen het extra moeilijk, maar er zijn gelukkig allerlei oplossingen om het hen én jezelf extra comfortabel te maken. Gsm Ventilator is onderdeel van E-Shops BV welke al jaren de meest uiteenlopende accessoires aanbied voor mobiele telefoons.


Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore! Hij zorgt overal voor verfrissing en werkt zonder batterijen of stroom. Als de zomer weer eens op z’n sterkst is heb je aan dit cadeau een goed hulpje.


Deze kleine ventilator kan je altijd en overal van een heerlijk welkom briesje voorzien. Met twee rotorbladen die voor een heerlijk verfrissend briesje zorgen waar je ook bent.

Klik de ventilator eenvoudig in de dockpoort en de ventilator gaat draaien. De rotorbladen zijn gemaakt van de zacht siliconen materiaal waardoor het geen kwaad kan als je er tegenaan komt. Deze beschikt namelijk over een micro USB aansluiting én een 8-pins Lightning aansluiting. Bijna alle ventilatoren hebben een oscilatiefunctie.


Heb je kleine kinderen of huisdieren? Kies dan voor een ventilator met een korf die de bladen beschermt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts