woensdag 27 juli 2016

Antiek verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Boek Antik nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Wij mengen elke kleur in de gewenste verf naar keuze. De Gamma kleur 7- Antiek Blauw van de kleurenwaaier Gamma oud bij Kleurenwaaier.


Antiek verf

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Antiek Brons Metallic Verf Voor Metaal , Find Complete Details about Antiek Brons Metallic Verf Voor Metaal, Brons Verf Voor Metaal, Antiek Brons Verf ,Metallic Brons Patina antiek bruin (solventbasis) - Verfprojecten. Antiek brons ‘t Stilleven Metallic verf is een waterverdunbare effectverf voor binnen en buiten met een mooie metaalglans. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Toepasbaar op hout, baksteen, pleisterwerk, muren en plafonds, metaal en kunststoffen, hardboar keukenkastjes en overige materialen.


Een antieke kast verven dan maar? Op Marktplaats staan enorm veel antieke , geschilderde kasten te koop en al heel snel vind ik er eentje die in hele goede staat is, de juiste maten heeft en ook nog eens bezorgd kan worden. Kijk, hoe vind je hem staan? Deze kleur lijkt op antiek groen van Sikkens, maar is toch wat anders. Antiek groene verf is geliefd bij veel woningen en laat zich vaak zien bij landelijke woningen.


Antiek verf

Daar is waar de groene kleur tot op heden het meest tot zijn recht komt. Als je als basislaag een zijdeglans verf op waterbasis gebruikt, zoals acrylverf of Lak Soft Silk heb je ongeveer een uur de tijd om te werken. Glaze en glaceer aanbrengen. De unieke samenstelling van dit product verzekert u van een extra matte afwerking met een ongekende kleurintensiteit.


Kan zowel op hout als muren worden aangebracht Biedt een langdurige bescherming. Combineer en probeer met verschillende kleuren en breng hiermee de trend van krijtverf naar uw huis. Je meubels een antieke look geven. Zeker als je houdt van brocante en antiek.


Antiek verf

De lagen lak, was en verf zorgen dat het meubel een eigen karakter krijgt, zo komt het meubelstuk tot leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts