woensdag 6 juli 2016

Camper servies

Bekijk ons unieke assortiment serviezen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Onbreekbaar kunstof borden, glazen en meer.


Ideaal voor op de camping.

Op zoek naar een camperplaats in Servië? Servies , bestek of keukengerei voor camper caravan kopen? De Hymer specialist, jaar ervaring in reparatie, accessoires, schade ect. Het bedrijf om uw camper vertrouwd te laten repareren.


Keuken servies geschikt voor uw camper JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Wij staan ook paraat als het om service gaat. Met een goed uitgeruste werkplaats en goed gediplomeerde specialisten, zijn wij een ervaren onderneming op het gebied van caravan- en camperservice.


De campers krijgen een Bovag opbouwcontrole met Bovag rapport.

Natuurlijk krijgen ze ook een motortechnische onderhoudsbeurt en een nieuwe Apk. Van alle campers die we verkopen is het onderhoudsverleden bekend en ter inzage aanwezig. Tevens bemiddelen we bij aan- of verkoop van een camper , caravan of vouwwagen indien u hierbij hulp of advies nodig hebt. Wilt u met uw camper , caravan of vouwwagen meedraaien in de verhuur, dan kunnen wij dit ook naar wens regelen.


Vrijblijvend maken we hiervoor tijd vrij om een en ander te bespreken. Jan Kuipers camperservices, gevestigd in Odoornerveen (Drenthe), is gespecialiseerd in onderhou reparatie en upgrading van campers. Daarnaast bemiddelen wij in de verkoop van campers en leveren diverse camper -accessoires. Ook voor reparatie van caravans kunt u bij ons terecht. Bij ons kunt u terecht voor alles wat erbij komt kijken om uw caravan of camper in topconditie te houden, zodat u onbezorgd op vakantie kunt gaan.


Ook leveren wij losse meubels en meubelplaat. Heeft u in een van onze campers interesse bel dan gerust voor een afspraak zodat we de tijd voor u kunnen nemen. Ook als u een vraag heeft over een camper kunt u beter even bellen ipv mailen!


ACC Service Limmen voor reparatie, onderhoud en keuring van uw auto, caravan en camper. Kom langs of maak een afspraak. Vandaag bestel morgen in huis! Kwaliteit en Vakmanschap is onze Service.


Bel ons of kom langs voor het actuele camper aanbod. Naast de camper - service bieden wij u ook de mogelijkheid om uw personenauto of bedrijfswagen langs te brengen voor ronderhoud en APK keuring.

Veel mensen kiezen ervoor om de aankoop van een camper (voor een deel) te financieren. Hierbij is ons doel om campers tegen een scherpe prijs te kunnen verkopen en ook wat betreft de financiering zoveel mogelijk service te verlenen. WDT- Services kan uw camper opwaarderen. Aan de hand van uw voertuiggegevens wordt in de WDT-database naar het overeenkomende goedkeurrapport gezocht. Camper aanbod ACC Service.


Daarna wordt de aanvraag bij het RDW ingediend. Nadat WDT- Services het accoord krijgt van het RDW, kunt u met dit RDW bewijs de gewichten bij een RDW-station laten inschrijven. Tevens heeft deze camper een speciale keuken uitvoering. Hierdoor is het mogelijk het kookgedeelte in een handomdraai naar buiten te brengen.


Het liefst kook je lekker buiten toch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts